Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért vannak egyre többen...

Miért vannak egyre többen azok a fiatalok, akik gyűlölik a gyerekeket?

Figyelt kérdés

Nem egyszerűen arról van szó, hogy nem akarnak gyereket, hanem szó szerint utálják őket. És ezt az utálatot azokra is kiterjesztik, akik gyermekkel képzelik el az életüket. Degradáló kifejezéseket használnak a gyerekekre, terhességre, szülésre, családra, betegesen süt belőlük a gyűlölet.

De miért éreznek és viselkednek így?

2022. szept. 16. 19:41
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/73 anonim ***** válasza:
100%
A legtobb idegesito meg hangos, az emberek meg stresszesek es van eleg bajuk igyis..
2022. szept. 17. 09:45
 32/73 anonim ***** válasza:
100%

Én azt utálom, hogy akárhányszor boltba megyek MINDIG van egy gyerek, aki a nagy hisztiben földhöz veri magát és az egész rohadt boltnak azt kell hallgatnia, amíg anyuci be nem fejezi a vásárlást. Legtöbbször ezek komplett családok, nekem teljesen felfoghatatlan, hogy miért nem marad otthon az egyik szülő a gyerekkel, amíg a másik bevásárol és máris nem kell 100 embernek hallgatnia Ödönke vergődését.

Ilyenkor sem a gyereket utálom, hanem az idióta szüleit, akik nincsenek tekintettel másokra. Szerintük egyszerűbb végigvonszolni a gyereket az egész tescon, mint otthon nyugodtan hagyni a másik szülővel..

2022. szept. 18. 11:55
 33/73 anonim ***** válasza:
100%
Én ezt a földön fetrengést nem értem. Ez valami divat? Az összes ismerősömnek van gyereke, nem csinálták ezt kiskorukban. Jó, volt hiszti, sírás, de ilyenre nem emlékszem. Most meg azt mondják rá, hogy ez teljesen rendben van. Minket biztos kip**csáztak volna a szüleink.
2022. szept. 18. 17:21
 34/73 A kérdező kommentje:
Nem szoktak fetrengeni a földön a gyerekek! Biztos volt már ilyen, de hogy nem jellemző, az is biztos. Én talán egyetlen egyszer láttam ilyet, pedig rendszeresen járok vásárolni.
2022. szept. 18. 20:25
 35/73 anonim ***** válasza:
94%

Nekem inkább az érthetetlen, mi játszódik le a társadalom azon tagjainak agyában, akik gyereket akarnak. Van egy ilyen breeding hormon, ami bekapcsol pubertás után?

Ha a társadalmi nyomásól és személyes preferenciáktól megpróbálunk eltekinteni, kíváncsi vagyok a biológiai okora. Valaki pl magyarázza meg a "baby fever" nevű jelenséget...

2022. szept. 18. 20:49
 36/73 A kérdező kommentje:

Mondjuk, hogy ne haljon ki a faj?

A fajfenntartás a legalapvetőbb, legősibb ösztön. Akiben nincs meg, az valójában hibás.

2022. szept. 18. 23:12
 37/73 anonim ***** válasza:
100%

Na azt hiszem itt vesztette végképp értelmét ez az egész kérdés, mert szemmel láthatóan itt egyedül a kérdező az ki gyűlölködik és nem mások.

Hagyjuk már a süket dumát a fajfenntartásról. Elvileg gondolkozásra képes értelmes lény az ember, aki egy ideje kiemelkedett már az állatvilágból, és tovább képes látni mint a kefélés és alapvető ösztönök.

2022. szept. 18. 23:22
 38/73 A kérdező kommentje:

Látszik, hogy nem tanultál biológiát. Hiába az ész, az csak egy határig képes legyőzni az ösztönöket.

A bajok pedig pont abból erednek, hogy ezt nem vesszük figyelembe. Mert végül szinte mindig az ösztönök győznek, és most nem csak a fsjfenntartásról beszélek. Csak nézz körül a világban.

Mindenütt a férfiak egyik legősibb ösztönének megnyilvánulását láthatod, a rivalizálást. Aminek alapvetően a fajfenntartás a mozgatórugója.

2022. szept. 19. 06:20
 39/73 anonim ***** válasza:
94%
#38 Jó, hát azt látom, hogy nálad sem az ész győzedelmeskedett...
2022. szept. 19. 09:19
 40/73 anonim ***** válasza:
93%

Nem az a baj hogy valaki gyerek párti hanem az mikor nem érti ha más nem annyira vagy abszolút nem az:) Nincs ezzel baj mert mindenki más csak minek ezt firtatni?Mindenki azt csinál amit akar kit érdekel?

Ha évente akar szülni szüljön ha nem akkor nem.

2022. szept. 19. 09:41
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!