Miért vannak egyre többen azok a fiatalok, akik gyűlölik a gyerekeket?
Nem egyszerűen arról van szó, hogy nem akarnak gyereket, hanem szó szerint utálják őket. És ezt az utálatot azokra is kiterjesztik, akik gyermekkel képzelik el az életüket. Degradáló kifejezéseket használnak a gyerekekre, terhességre, szülésre, családra, betegesen süt belőlük a gyűlölet.
De miért éreznek és viselkednek így?
Én azt utálom, hogy akárhányszor boltba megyek MINDIG van egy gyerek, aki a nagy hisztiben földhöz veri magát és az egész rohadt boltnak azt kell hallgatnia, amíg anyuci be nem fejezi a vásárlást. Legtöbbször ezek komplett családok, nekem teljesen felfoghatatlan, hogy miért nem marad otthon az egyik szülő a gyerekkel, amíg a másik bevásárol és máris nem kell 100 embernek hallgatnia Ödönke vergődését.
Ilyenkor sem a gyereket utálom, hanem az idióta szüleit, akik nincsenek tekintettel másokra. Szerintük egyszerűbb végigvonszolni a gyereket az egész tescon, mint otthon nyugodtan hagyni a másik szülővel..
Nekem inkább az érthetetlen, mi játszódik le a társadalom azon tagjainak agyában, akik gyereket akarnak. Van egy ilyen breeding hormon, ami bekapcsol pubertás után?
Ha a társadalmi nyomásól és személyes preferenciáktól megpróbálunk eltekinteni, kíváncsi vagyok a biológiai okora. Valaki pl magyarázza meg a "baby fever" nevű jelenséget...
Mondjuk, hogy ne haljon ki a faj?
A fajfenntartás a legalapvetőbb, legősibb ösztön. Akiben nincs meg, az valójában hibás.
Na azt hiszem itt vesztette végképp értelmét ez az egész kérdés, mert szemmel láthatóan itt egyedül a kérdező az ki gyűlölködik és nem mások.
Hagyjuk már a süket dumát a fajfenntartásról. Elvileg gondolkozásra képes értelmes lény az ember, aki egy ideje kiemelkedett már az állatvilágból, és tovább képes látni mint a kefélés és alapvető ösztönök.
Látszik, hogy nem tanultál biológiát. Hiába az ész, az csak egy határig képes legyőzni az ösztönöket.
A bajok pedig pont abból erednek, hogy ezt nem vesszük figyelembe. Mert végül szinte mindig az ösztönök győznek, és most nem csak a fsjfenntartásról beszélek. Csak nézz körül a világban.
Mindenütt a férfiak egyik legősibb ösztönének megnyilvánulását láthatod, a rivalizálást. Aminek alapvetően a fajfenntartás a mozgatórugója.
Nem az a baj hogy valaki gyerek párti hanem az mikor nem érti ha más nem annyira vagy abszolút nem az:) Nincs ezzel baj mert mindenki más csak minek ezt firtatni?Mindenki azt csinál amit akar kit érdekel?
Ha évente akar szülni szüljön ha nem akkor nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!