Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Milyen manapság egy különleges...

Milyen manapság egy különleges lány?

Figyelt kérdés

Akire azt mondod, hogy belőle egy tucat nem tizenkettő. Akire azt mondod, hogy nem állt be a sorba.

Külső, belső egyaránt jöhet.

2022. szept. 14. 15:45
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
85%
És akiről a 8as írt.
2022. szept. 14. 16:30
 12/21 anonim ***** válasza:
69%
Természetesség, mind külsőben, mind gondolkodásban és megnyílvánulásaiban. Akinek az érdeklődési köre nem (csak) a hiúság, külsőségek, megfelelési kényszer, pénz, és a másik nem látszólagos státusza körül forognak (bár lehet ez az utolsó így természetes, mert evolúciós nyomás miatt alakult így). Vannak érzelmei és az eszét is használja stb. stb., meg egyéb közhelyek.
2022. szept. 14. 17:05
 13/21 anonim ***** válasza:
77%

Én külsőre azokat tartom különlegesnek, akiknek olyan stílusuk van, amit nem látok túl sűrűn az utcán. Pl indie kid, cottagecore, stb, több nem jut most eszembe. Ezek a budapesti utcákon különlegesnek számítanak, de pl a neten már annyira nem, mivel ott meg ez a "trendi".

Belsőleg nem is tudom, hogy találkoztam-e már igazán különleges emberrel... Mindenki az a maga módján, de hogy volt-e olyan, akire tényleg azt mondtam, volna, hogy különleges... Talán egy férfi munkatársam még egy régebbi munkahelyemről. De ő mentális állapota és a szétdrogozott szervezete miatt volt olyan.

Igazából szerintem ha valaki arra törekszik, hogy különleges legyen, az eléggé a visszájára tud elsülni. Tipikus not like other girls, vagy special snoweflake. Inkább próbálj meg egyedi lenni. Én ha muszáj lenne bekategorizálnom magamat, akkor ezeket mondanám magamra: goth/punk/rocker/grunge/emo. Nem vagyok különleges, van belőlünk egy csomó, még ha kevesebb is, mint az átlagos ruhákat hordó emberekből, de próbálok a stíluson belül egyedi lenni. Ezért se szeretem bekategorizálni magamat, mert szoktam keverni a stílusokat, ruhadarabokat, vannak személyek, kitalált karakerek, akik inspirálják egy-egy szettemet, plusz a saját ízlésem. Különlegesnek nem mondanám, egyedinek talán, de próbálkozom.

2022. szept. 14. 17:15
 14/21 anonim ***** válasza:
2022. szept. 14. 21:45
 15/21 anonim ***** válasza:
0%

Pl én.

Puszi,

Hajni

2022. szept. 14. 22:26
 16/21 anonim ***** válasza:
0%

Külső: szép nagy lábfej, magas, átlagos testalkatú.

Belső: Okos, érdeklődő, gyakorlatias.

2022. szept. 14. 23:27
 17/21 anonim ***** válasza:
88%
#16-os lábfétises.
2022. szept. 14. 23:31
 18/21 anonim ***** válasza:
0%

Nem.

2022. szept. 15. 05:03
 19/21 anonim ***** válasza:
100%
Számomra az a különleges lány,aki logikusan gondolkodik,és mindig tud meglepetést okozni! (pl.nekem elég lenne kigondolni egy úticélt,s ő pár nap múlva -meglepetésszerűen- már meg is szervezte az egész utazást.)
2022. szept. 15. 17:27
 20/21 anonim ***** válasza:
100%
#19 Ez jó, nekem logisztikus a szakmám, gyakorlatilag az a munkám, hogy úgynevezett túratervezést kell csinálnom. (Belföldi-külföldi fuvarszervezés földön-vízen-levegőben, kombinálva :D )
2022. szept. 15. 17:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!