Milyen manapság egy különleges lány?
Akire azt mondod, hogy belőle egy tucat nem tizenkettő. Akire azt mondod, hogy nem állt be a sorba.
Külső, belső egyaránt jöhet.
Én külsőre azokat tartom különlegesnek, akiknek olyan stílusuk van, amit nem látok túl sűrűn az utcán. Pl indie kid, cottagecore, stb, több nem jut most eszembe. Ezek a budapesti utcákon különlegesnek számítanak, de pl a neten már annyira nem, mivel ott meg ez a "trendi".
Belsőleg nem is tudom, hogy találkoztam-e már igazán különleges emberrel... Mindenki az a maga módján, de hogy volt-e olyan, akire tényleg azt mondtam, volna, hogy különleges... Talán egy férfi munkatársam még egy régebbi munkahelyemről. De ő mentális állapota és a szétdrogozott szervezete miatt volt olyan.
Igazából szerintem ha valaki arra törekszik, hogy különleges legyen, az eléggé a visszájára tud elsülni. Tipikus not like other girls, vagy special snoweflake. Inkább próbálj meg egyedi lenni. Én ha muszáj lenne bekategorizálnom magamat, akkor ezeket mondanám magamra: goth/punk/rocker/grunge/emo. Nem vagyok különleges, van belőlünk egy csomó, még ha kevesebb is, mint az átlagos ruhákat hordó emberekből, de próbálok a stíluson belül egyedi lenni. Ezért se szeretem bekategorizálni magamat, mert szoktam keverni a stílusokat, ruhadarabokat, vannak személyek, kitalált karakerek, akik inspirálják egy-egy szettemet, plusz a saját ízlésem. Különlegesnek nem mondanám, egyedinek talán, de próbálkozom.
Külső: szép nagy lábfej, magas, átlagos testalkatú.
Belső: Okos, érdeklődő, gyakorlatias.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!