Itt ezen az oldalon miért olyan rosszindulatúak néha egyes válaszolók?
Nemrég tettem ki egy másik kérdést a válaszolók nagy része csak fikázik, elítél, hülyének néz, kinevet. Ahelyett, hogy érdemben válaszolna a kérdésre. Úgy érzem nem szoktam olyan idióta kérdéseket kitenni, értelmesen megfogalmazott kérdéseket teszek ki amik beleférnek egy tűréshatárba.
Egyik kedvencem az volt amikor kitettem egy sima kérdést aztán írja be a válaszba az ember, hogy megy a jelentés. Rá negyed órára tényleg le lett tiltva a kérdés, tök megharagudtam erre a válaszolóra, de mivel anonim oldal nem tudom ki volt, meg a kérdéssel eltűnt a válasza. De úgy elfogott a méreg. Nagyon bosszantó, komolyan...
Más is szokott hasonlókat tapasztalni, milyen gyakran?
A kedvencem a "mi közöd hozzá?" típusú válaszok.
Ha valaki nem akar válaszolni, akkor miért nem pörget tovább?:D
Az oldal felhasználónak nagy része ma már vagy egyszerű proli, aki itt vezeti le a feszültséget, vagy troll.
sztem már alig van értelme az oldalnak, jó, ha 3-4 feltett kérdésemre összesen ha 2 hasznos válasz érkezett.
A legjobb, amikor akkora embernek érzi magát, hogy elmondja, máskor hogyan fogalmazzak, vagy kiírjak-e kérdést.
Az egyik észkombájn pár hete beszólt, hogy "milyen életem lehet, ha erről írok ki kérdést". mondja ezt ő, aki neki nem tetsző kérdésekre reagál és beleköt a kérdezőbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!