Auschwitzban volt keményebb az élet vagy az Észak koreai munkatábroba?
Nézőpont kérdése:
- Auschwitz csak pár évig állt, de oda kifejezetten meghalni mentek az emberek, még ha előtte dolgoztatták is őket. Akiben még volt életösztön, az abban gondolkodott, hogy van valami kis remény, ha kitart.
- Észak-Koreában hivatalosan börtönök vannak, ahol a politikai bűncselekmények miatt elítélt emberek életfogytig tartó büntetésüket töltik. Kegyetlen, embertelen körülmények, és bár sokan meghalnak, nem közvetlen cél az emberek megölése. Az ember tudja, hogy valószínűleg sosem jut ki onnan.
Észak-koreai munkatáborok már az Auschwitzi gulag előtt is jóval léteztek,és hát amiket itt irnak az elég komoly
Nektek nincs kegyetlenség mérőtök?
Észak korea sokkal sötétebb, gonoszabb mint hitler hülyesége. Ő csak gyilkolt, mint valami borbély. Éazak korea a terror és szenvedés mestere.
ma 12:10
Teljesen egyetértek veled.
"Teljesen egyetértek veled."
. Mert véletlenül nem ugyanaz a felhasználó?
Már csak azért feltételezem, mert "Stream Recorder" felhasználótól kaptam meg szó szerint az #5-ös kérdezői reakciót és a #6-os választ.
8-as!
Én is így jártam, a kérdező lehet, hogy megjárta valamelyik munkatábort és mentálisan leépült, most magával beszélget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!