Szerintetek ez így rendben van? Vékonyabbra lehet mondani bármit, de a ducik érzéseire vigyázzunk?
175 cm vagyok 65 kg szülés után, 60 voltam szülés előtt. Régen voltam 55 is. Nincs kis mellem, van háj a hasamon, a combom sem vékony. Egyáltalán nem tartom magam sem vékonynak, sem kövérnek. Persze a kis háj nem mondom, hogy nem zavar, de lesz*arom, rengeteget eszem és szerencsére nem igazán látszik rajtam.
Na de a lényeg, elkaptam egy hányós hasmenéses vírust és most éppen 63,5 kg vagyok. Na rögtön megkaptam egy rokontól aggódva végig mérve engem, hogy giliszta vagyok (????) Lehet, hogy én vagyok túl érzékeny vagy hisztis, de rohadtul kiakadtam rajta. És ha egy duci ember felszed 1-2 kg-t neki nem mondjuk, hogy elefánt lettél? És csak ismételgette, hogy olyan vagyok, mint a giliszta .
Pár évvel ezelőtt, a kis kerekded unokahugom mondogatta nekem, hogy gebe vagyok, de ha én mondtam volna, hogy olyan, mint egy jóllakott hód, én lettem volna a bunkó és vérig sértődött volna a lelke.
Mióta normális a vékonyabb emberekre beszolni , a testesebbnek pedig vigyázni a lelki világára nehogy megbantsuk?
Bocsánat, egy kicsit kiakadtam
Én szoktam a zsírdisznókat szidni.
Sőt mondok bunkóbbat.
Biciklivel közlekedem, ha a kerékpárút mellett járda is fut akkor szoktam jelezni a jelenlétem, általában a váltót csattogtatom. Nem ijednek meg az emberek de észlelik hogy jövök.
Ha kövérek mellett megyek el akkor a csattogtatás átvált röfögésbe, jelezve neki hogy ideje lenne lefogynia mert gusztustalan az irányába nézni.
Utánam futni úgysem tudnak, nincs mitől félnem. Van hogy látom a visszapillantóban hogy szidnak, de nem veszem magamra, illetve én kezdtem, felháborodásuk jogos.
Viszont, én leadtam 50 kiló súlyt, és a bántalmazás igenis hatásos módszer. Nem szabad elfogadni magad 120 kilósan. És az hogy abnormálisnak néztek, cikiztek miatta az igencsak hátráltatott abban hogy elfogadjam a súlyom. 2-3 év alatt meg is szabadultam az 50 kilótól.
Még mielőtt valaki azzal a butasággal jönne, hogy "jaj szegénykém, kezeltetni kellene mert lelki trauma érte és nem tudja feldolgozni ezért bánt másokat"...
Butaság, férfi vagyok. Azért bántok másokat mert az elv működik, a gyakorlat működik.
Lényeg a lényeg ha mégegyszer beszólnak neked mert vékony vagy akkor azt kell mondani hogy "egy kis edzés rámférne, menjünk el együtt"
Vagy kérdezd meg tőle a hasát simogatva hogy hány hetes.
Már nem azért, de a kövérek a parasztok, mivel a látványuk is vulgáris, taszító.
Én csak kimondom az igazat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!