Hogyan tudnám kibírni a maradék tanóráimat?
Figyelt kérdés
Szakmai napom van, még 4 tanóra. Más tanárunk van, mindent máshogy csinálunk mint tavaly. Baromi gyorsan magyaráz, jó ha a felét felfogom annak amit mond, emiatt állandóan lemaradok. Nagyon kínos hogy mindig rám kell várni, akkor is ha a tanár, és a többiek is segítenek. Az előző órán már majdnem sírtam, és hányingerem van a szorongástól. Ha még be is hányok, szerintem utána felmegyek a harmadik emeletre és kiugrok. Bármi tanács?2022. szept. 5. 10:45
1/9 anonim válasza:
4 óra miatt vagy úgy oda? Úgy beszélsz mintha még 10 évet kéne kibírnod. Tojd le, 4 óra múlva túl leszel rajta és nem kell vele többet foglalkoznod.
2/9 anonim válasza:
"Bármi tanács?"
Ne legyél ennyire p#nci.
3/9 anonim válasza:
Gyakori helyett inkább figyelj oda és ne legyél már ennyire gyenge.
Hogy fogod majd bírni a gyári 4 műszakot, ha még erre is életképtelen vagy?
4/9 A kérdező kommentje:
#3 Nyáron három műszakban dolgoztam és nem volt vele gondom. De kösz a "kedves" kommentet.
2022. szept. 5. 11:07
5/9 anonim válasza:
Egy sírós, önsajnáltatós kérdésre mást úgysem lehetett volna írni. 😊
6/9 anonim válasza:
akkor nem írsz. nem kötelező szófosásos kommentelő.
7/9 anonim válasza:
Akkor menj vissza a három műszakba, ha azzal nem volt gondod, lehet rossz helyre tévedtél, ha ennyire sok a problémád.
8/9 anonim válasza:
3. Nem mindenkiből lesz gyári 4 műszakos melós. Ne magadból indulj ki
9/9 anonim válasza:
Diplomás ember vagyok, aki nem rinyált és nyavajgott azért, mert iskolában kell lennie x órát. És a szakmámban tudtam elhelyezkedni, munkámat pedig imádom.
Aki talán magából indult ki az pont te vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!