Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Milyen alkatú hölgyek akikre...

Milyen alkatú hölgyek akikre nagyjából jellemző a 60:90 derék:csípő arány?

Figyelt kérdés
Leìrnàtok hölgyek mekkora a derék és csípő bőségetek, milyen magasak és milyen alkatùak vagytok mindezekhez?

#csinos #alkat #csípőbőség #Derék bőség #Magasság?
2022. szept. 5. 06:42
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

(Mell: 88)

Derék: 69

Csípő: 91

167 centi és 58 kiló vagyok, 17 éves, átlagos testalkattal. Nincs meg az ideálisnak vélt arányszám, de többé-kevésbé elégedett vagyok.

2022. szept. 5. 21:39
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Ez régen volt az ideál. Több volt akkor a Marelyn Monro, Gina Lolobrigida típusú nő. Tehát mellboseg 90, derék 60, csipo 90. Ez volt az abszolút homokóra ideál. Te csak a derék csipo aranyra kérdeztél rá. Így lehet ilyen aránya egy borzasztoan körte alkatú nőnek is. Amikor a váll nagyon keskeny, a felsőtest is vékony a csipo viszont rettenetesen kimegy. A környezetemben egy nő mintha kettőből lenne osszerakva, derékig meg derektol lefele.
2022. szept. 6. 07:12
 13/15 A kérdező kommentje:

12# 90-es csìpővel még szerintem nincs olyan nagy körte alkatra lehetőség.

"A környezetemben egy nő mintha kettőből lenne osszerakva, derékig meg derektol lefele.'

Ezt hogy érted?

2022. szept. 6. 07:20
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Igazad van kérdező. A körte alkatnal csak az arányt vettem alapul 30 cm különbség azért az elég jelentős. A környezetemben lévő hölgy akkor leirom: Nagyon keskeny vall, kicsi mellek, derékig kb. S vagy M méret. /polo/ Derektol ez változik. A csipoje jelentősen meghalqdja a váll szelesseget. Nadragmeret XXL.O mesélte, hogy testhezálló ruhát pl.nem tud venni mert fennt nagy neki, a cipőjét meg nem tudja rahuzni. Erre gondoltam.
2022. szept. 6. 07:58
 15/15 anonim ***** válasza:
Ez a tipikus sovány modell alkat, magas termet (170-175 cm felett), ehhez max 60 kg, kis mell, hosszú, vékony lábak, keskeny csípő, zsírtalan, enyhén izmos test, kis ruhaméret. Ez sokszor genetika, nem vagy nagyon nehezen tudnak hízni, gyors az anyagcseréjük (na meg persze sajnos van az a réteg is, aki éhezteti magát).
2022. szept. 7. 16:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!