Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Adnátok 5,2 milliárd forintot...

Adnátok 5,2 milliárd forintot egy baseball kártyáért?

Figyelt kérdés
[link]
2022. aug. 29. 19:10
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
83%

Az igaz, hogy az emberek nagy része nem befektetési szakértő, de ez nem csak Magyarországon van így.

Én arra tippelnék, hogy a kártya tulajdonosa valami lottó-nyertes lehet, aki hirtelen nem tudott mit kezdeni a sok pénzével.

De végülis mindegy, mert akik ez alá a kérdés alá írogatnak, azok nem milliárdosok és nagyon valószínű, hogy ez így is fog maradni. De ha választhatnék, én biztos, hogy mást vennék ennyi pénzből.

2022. aug. 29. 21:55
 22/26 anonim ***** válasza:
0%
Nektek beszélhet az ember... A pontozásból és a reakciókból egyértelműen látszik, hogy amiket mondok, azok meghaladják az itt jelenlévők ismereteit. Úgyhogy feladtam, győzzön a sötét oldal.
2022. aug. 29. 21:57
 23/26 anonim ***** válasza:
77%

Szerintem egyszerűbb lett volna leírnod, hogy miért tartod hasznosnak az ilyen tárgyak vásárlását, ráadásul milliárdokért. De könnyen lehet, hogy logikus oka nincs is ennek.

Na, mindegy, felesleges is a gazdagokkal foglalkozni. Azok másképp élnek, mint a "sötét", átlagos emberek.

2022. aug. 29. 22:08
 24/26 A kérdező kommentje:

ma 22:08

"ilyen tárgyak vásárlását"

Mégtöbbért eltudja adni a pali aki megvette,már előre látja a profitot hidjétek el.

2022. aug. 29. 22:14
 25/26 anonim ***** válasza:
79%

#22:

Jó, akkor mostmár húzd ki a netet és menj ki a "fényre", te kis Jedi. ^_^

2022. aug. 29. 22:15
 26/26 anonim ***** válasza:
0%
Elhidjük.
2022. aug. 29. 22:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!