Egy kilóméteres alagutat szeretnék ásni. Mi kell hozzá és mennui idő egyedűl?
Figyelt kérdés
2022. aug. 28. 16:55
21/22 anonim válasza:
Előfordulhat, hogy a hatóságok aggodalmukat fogják kifejezni, ha illegálisan országunkba betelepülni szándékozó emberek vagy zárjegy nélküli élvezeti cikkek szabad szemmel nehezen észlelhető helyváltoztatására próbálsz meg kivitelezni ilyen építményt. Nem kell homlokot ráncolva és kitágult szemekkel tátogva csodálkozni azon, ha egy számodra nem túl szerencsés pillanatban egyszerűen kiöntenek - műved megvalósítására tett kísérleted közben, - mint egy ürgét!
22/22 A kérdező kommentje:
Na jó leirom, hätha másnak jól jön. Ukrán magyar határ közt a pincétől pincéig ástam volna egy alagutat azért, hogy äthozzam a csempészcigit. Én ezt nem tudom megvalósitani azért irtam le
2022. aug. 30. 11:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!