Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Amerikában miért ilyen borzalm...

Amerikában miért ilyen borzalmasan nagy a kövérek aránya az átlag európai emberekhez képest, mint pl magyarok, ahol az elhízási arány kb 1-3%?

Figyelt kérdés
2022. aug. 28. 10:29
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
75%
#9 Mi a helyzet Ságótarjánban dik mán? 😀
2022. aug. 28. 13:24
 12/16 anonim ***** válasza:
35%
#8 vagyok, nem értem a lepontozást. A kérdező rendszeresen felteszi ugyanezt a kérdést. De ha ti ezt élvezitek, nekem 8 ti elbszott prolik.
2022. aug. 28. 13:46
 13/16 anonim ***** válasza:
49%

Azért, mert a kaják Amerikában tele vannak nyomja mindennel, és a gyorséttermek arányaiban sokkal olcsóbbak, mint Európában.

Magyarország mellesleg nagyon el van hízva, úgyhogy az az infó téves.

A #8-as választ meg visszamentem lepontozni a kedvedért, #12. :)))

2022. aug. 28. 14:17
 14/16 anonim ***** válasza:
28%
Az olcsó a kaja, egy kicsit sem korlátozza őket a mennyiségben. És hogy az amerikai "kultura" része a kövérség. Nem tekintik negatívnak, egy 130 kg-os ember, az ott normálisnak számít.
2022. aug. 28. 14:53
 15/16 anonim ***** válasza:
83%

Nincs annyi kover ember USA-ban mint ahogy azt sokan gondoljak.

Viszont konnyebb elhizni mert minden nagyon cukros. Miota kint elek azota felszedtem legalabb 5 kilot de lehet mar kozelebb van a 10hez, pedig elotte ha akartam sem tudtam hizni, mindegy mennyit ettem. Itt viszont ha annyit ennek mint Magyarorszagon, akkor siman elhiznek.

Ami miatt megsincs olyan sok kover ember, az az hogy nagyon sokan sportolnak hobbi szinten. A mozgas az tudatos kell hogy legyen mert amugy az ember nem sok lepest tenne meg egy nap. A tanult emberek irodan dolgoznak, autoval jarnak munkaba, sot a covid ota otthonrol dolgoznak. Igy ezek gyakran azzal kezdik a napot hogy elmennek kutyatsetaltatni, futni, setalni hogy meglegyen a napi mozgasuk.

En legalabb a munkahelyen mozgok de Magyarorszagon emellett meg biciklivel is jartam dolgozni, itt viszont csak autoval tudok munkaba menni.

2022. szept. 1. 01:59
 16/16 anonim ***** válasza:
1-3%???? Jó hülye vagy te, b+ -.-
2022. szept. 16. 15:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!