Ha objektíven nézem, főleg a magyarok átlagához képest, akkor teljesen átlagos.
Ha az én 158 centimhez nézem, akkor párkapcsolatban pl már a kényelmetlenül magas kategória 🤷♀️
A Tinderre 174 cm-rel már inkább ne is regisztrálj, ott 180 alatt nincs féri.
(ja, és mellé kell legalább 40-es kar, ápolt arcszőrzet és legalább egy olyan diploma, amivel korlátlan home office-od lehet, de ott amúgy nem anyagiasak a nők)
Végzős vagyok, az osztályomban a legtöbb fiú 170-171-172-173-174-175 (direkt írom így, mert így tetszett meg )magasságban van, persze vannak magasabbak, köztük én is, de ez teljesen átlag.
Csak hogy mondjak egy példát, Jason Statham is annyi. Magasabb modell nője van:D
Hozzám alacsony, mert én is 174 cm vagyok, de egyébként szerintem nem olyan alacsony, mivel sok nő is 165 cm körül van. Valahol régebben olvastam, hogy a férfiaknál a 175 a nőknél pedig a 165 cm az átlagmagasság. Magyarországon.
27/N
Na megérkezett xD
Nem attól leszel magas vagy alacsony hogy melyik nő milyen magas épp.
Átlagos magas vagy és kész. Pont néztem egy statisztikát M.o-ról, 170 és 180 centi közt mindenki átlagnak tekinthető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!