Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A (normális értékrendű) nőket...

A (normális értékrendű) nőket miért zavarja, ha kicsi a melle?

Figyelt kérdés
Tehát, mi a hátránya annak, ha kicsi a mell? Én csak előnyöket látok: nincs ellensúly elöl, ami lehúzna, nincs kényelmetlenségi probléma a melltartókkal, a hátizsákkal, könnyebb mozogni, könnyebb futni, stb, stb. Gyerekvállalásnál meg úgysem a méret számít, tejmirigy a kis mellben is van. Sosem értettem, sok normális nő miért kesereg azért, hogy kis melle van? Mi annak a negatívuma?

2022. aug. 26. 13:51
1 2 3
 21/29 A kérdező kommentje:

17-es, vegyünk egy alternatív, ŐSZINTE világot, ahol egy férfi így adna fel tárkeresési hirdetést: "Keresek egy nőt, aki intelligens, kalandvágyó, és 80C- s kosárméretű, vagy annál nagyobb melle van. Jelentkezőket várok!"

akkor őt a "normális értékrendű férfi" kategóriába sorolnád? Vagy nem, de az igazából nem lényeg, mert legyen olyan, amilyen?

Tudom, hogy kötekedésnek tűnik, amiket írok, pedig én csak szeretném a kis mellű nőket meggyőzni arról, mennyire hülyeség, ha emiatt van önbizalomhiányuk, és keseregnek egy életen át.

2022. aug. 26. 15:16
 22/29 anonim ***** válasza:
#18, azt kellene megértened, hogy mindenkinek más tetszik. Mondok egy pár népszerű példát, hátha jobban átjön: vannak nők akiknek a pasik testszőrzete tetszik, vagy ha van rajta egy kis izom, vannak férfiak akiknek a hosszú haj jön be, vagy a lágy, szelíd női hang. A szexuális vonzódás egy hihetetlenül összetett és sokszor megindokolhatatlan dolog, és nem lehet valakibe belekötni azért, mert neki mi tetszik. Mondom ezt úgy, hogy biszexuális nő vagyok, és teljesen hidegen hagy a nők mellmérete, a sajátom sem foglalkoztatott soha.
2022. aug. 26. 15:17
 23/29 anonim ***** válasza:
100%

Miért ennyire szélsőségesen gondolkozol?

Van akinek egyáltalán nem számít a mell. Van akinek az a legfontosabb. (Kb mint a hirdetéses példádban)

És a kettő között van egy csomó átmenet, akinek nem ez az élete legfontosabb dolga DE ATTÓL MÉG igenis van egy ideálja ami jobban tetszik neki mint a többi opció.

Komolyan érdekelne hogy nem vagy-e véletlenül aszex, az megmagyarázná hogy miért gondolkozol ennyire furcsán a vágyról.

2022. aug. 26. 15:23
 24/29 A kérdező kommentje:

20-as, köszönöm, hogy ezúttal ilyen részletesen leírtad. Elolvastam az összes indokot, de eddig mindig szubjektív dolgok jöttek, amire természetesen nem reagáltam, mert a "csinosabb" dolog például nem értelmezhető objektívan.

Tudom, hogy semmit nem jelent egy idegen tanácsa, aki ráadásul még ilyen szőrszálhasogató is, mint én, de: Érezd magad jól úgy ahogy vagy. Szabadulj fel. Próbálkozz sok meditációval, és csak azoknak akarj megfelelni, akik fontosak neked. Tudom, falrengető közhely, de a közhelyek azért közhelyek, mert van igazságuk bőven.

2022. aug. 26. 15:24
 25/29 A kérdező kommentje:
23-as, bár aszex nem vagyok, de tény, hogy egy testrészekre önmagukban nem figyelek fel, hanem egy nőt, mint komplex jelenség, vizsgálok. Egy összetett dolog minden ember, és valahogy a kisugárzás, az aura engem sokkal inkább megfog. Nem is tudok így, darabonként vizsgálni egy embert. Sokszor nem is tudom meghatározni, mi tetszik valakiben. Talán valami ősi ösztön lehet. Bár amit korábban is írtam, egy valami nagyon nem tetszik: a reneszánsz alkat...
2022. aug. 26. 15:34
 26/29 anonim ***** válasza:
69%
Mert aránytalan miattuk a testem. Az országút szélességű csípőmhöz C kosaras mellek illenének a maréknyiak helyett ahhoz, hogy kinézzek valahogy, ha már szép arc nem jutott a génlottón.
2022. aug. 26. 18:32
 27/29 anonim ***** válasza:

Én pl. kifejezetten szeretem a kisebb melleket is. Az átlagosnál nagyobbakat meg kevésbé.

+ Amorf Ördögök: Ha kicsit ha nagy – nincsen a világon szebb, mint a cici

49f

2022. szept. 13. 12:02
 28/29 anonim ***** válasza:
Nekem is kicsi a mellem, és szintén csak az előnyeit látom, semmiért nem cserélném őket nagyobbra. :) Ha meg valakit zavar, hogy kevesebb férfi tekintet esik így rá, akkor egyszerűen csak annyi a teendő, hogy nem kell melltartót hordani, beválik ezt garantálom.;) Amúgyis felesleges kényelmetlenség egy kis mellű nőnek.
2022. szept. 22. 11:20
 29/29 anonim ***** válasza:
50%
Ja, és szerintem a normális értékrendúeket nem zavarja.
2022. szept. 22. 11:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!