A (normális értékrendű) nőket miért zavarja, ha kicsi a melle?
17-es, vegyünk egy alternatív, ŐSZINTE világot, ahol egy férfi így adna fel tárkeresési hirdetést: "Keresek egy nőt, aki intelligens, kalandvágyó, és 80C- s kosárméretű, vagy annál nagyobb melle van. Jelentkezőket várok!"
akkor őt a "normális értékrendű férfi" kategóriába sorolnád? Vagy nem, de az igazából nem lényeg, mert legyen olyan, amilyen?
Tudom, hogy kötekedésnek tűnik, amiket írok, pedig én csak szeretném a kis mellű nőket meggyőzni arról, mennyire hülyeség, ha emiatt van önbizalomhiányuk, és keseregnek egy életen át.
Miért ennyire szélsőségesen gondolkozol?
Van akinek egyáltalán nem számít a mell. Van akinek az a legfontosabb. (Kb mint a hirdetéses példádban)
És a kettő között van egy csomó átmenet, akinek nem ez az élete legfontosabb dolga DE ATTÓL MÉG igenis van egy ideálja ami jobban tetszik neki mint a többi opció.
Komolyan érdekelne hogy nem vagy-e véletlenül aszex, az megmagyarázná hogy miért gondolkozol ennyire furcsán a vágyról.
20-as, köszönöm, hogy ezúttal ilyen részletesen leírtad. Elolvastam az összes indokot, de eddig mindig szubjektív dolgok jöttek, amire természetesen nem reagáltam, mert a "csinosabb" dolog például nem értelmezhető objektívan.
Tudom, hogy semmit nem jelent egy idegen tanácsa, aki ráadásul még ilyen szőrszálhasogató is, mint én, de: Érezd magad jól úgy ahogy vagy. Szabadulj fel. Próbálkozz sok meditációval, és csak azoknak akarj megfelelni, akik fontosak neked. Tudom, falrengető közhely, de a közhelyek azért közhelyek, mert van igazságuk bőven.
Én pl. kifejezetten szeretem a kisebb melleket is. Az átlagosnál nagyobbakat meg kevésbé.
+ Amorf Ördögök: Ha kicsit ha nagy – nincsen a világon szebb, mint a cici
49f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!