A nők szemfoga valóban hegyesebb, mint a férfiaké?
Figyelt kérdés
Milyen alapvető különbségek vannak még?2022. aug. 26. 13:03
1/11 anonim válasza:
Én ilyeneket tudok:
A férfiak ádámcsutkája jobban kiáll.
A férfiaknál a gyűrűs ujj (4. ujj) hosszabb, mint a mutatóujj (2. ujj), a nőknél fordítva van.
A férfiaknál jellemzőbb elhízás, hogy pocakot eresztenek, a nőknél meg az, hogy a fenekük lesz nagy és a combjaik vastagszanak meg.
Természetesen ezek csak statisztikailag igazak, vagyis mindegyikre lehetnek kivételek.
2/11 anonim válasza:
Igen,mert azzal szívják a férfiak vérét
3/11 anonim válasza:
Nekem nő létemre elég hegyesek a szemfogaim, kb mint Avril Lavigne-nek, a páromé (aki férfi...), egyáltalán nem hegyesek, szóval, nálunk ez bejött, de nyilván vannak hegyes szemfogú férfiak és nem hegyes szemfogú nők is :D
4/11 anonim válasza:
Nekem pl. nincsenek heregolyóim, a páromnak pedig vannak.
6/11 anonim válasza:
...és a szemfogak sárgábbak mint a többi fog.
7/11 anonim válasza:
Hát, nem. Mosd őket alaposabban :)
8/11 anonim válasza:
7-es: fogorvostól hallottam,nem én találtam ki!
Különben valóban sötétebbek a szemfogak.
9/11 anonim válasza:
Ezt nekem is mondta fogorvos, úgyhogy melléfogtál 7-es.
10/11 anonim válasza:
1-es: a nőknek a torokmandulái jóval nagyobbak,a férfiaknál inkább az uvulájuk nagyobb,én vagyok rá az élő példa.
A nyelv is a nők többségének nagyobb, hosszabb.A szájukat is nagyobbra tudják kitátani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!