A kínaiak ezt élvezik?
Azt a mindenit milyen eredeti és fantasztikus pojén, fetrengve röhögök, soha nem láttam még ezt a képet és amúgy is tök igaz hiszen a növények és az állatok pont ugyanolyanok hahahaha ez a legjobb és legeredetibb vicc a világon!!!!! 4444!!
(Nem a 10-es vagyok)
Nem, mert én sem vagyok vegán. Csak lehetne humánosabb módon bánni az állatokkal ennyi:)
Az miért lenne vegán propaganda, hogy a vágóállatok is megérdemlik legalább a normális tartási körülményeket és a humánus vágást?
Minden allat amit te megeszel, ugyanugy erzo leny.
A világ legnagyobb idiotasága azt gondolni, hogy azert mert te 8 fajta erre a célra tenyésztett állatot eszel rendszeresen, ők meg 10et, morálisan felsőbbrendű vagy.
Egy percig se gondoltam ezt, nem értem miért kell belelátni olyan dolgokat amik nincsenek 😄
14: és vmi tiktok videó alapján extrapolálsz, hogy kínában mindenki kutyát eszik, és embertelenül bánnak velük?
Nem túl bölcs elgondolás...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!