Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Aki arra a kérdésre, hogy mit...

Aki arra a kérdésre, hogy mit csinálsz? Azt válaszolja, hogy ülök az milyen agyi kapacitással rendelkezik?

Figyelt kérdés
2022. aug. 20. 18:41
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
76%
Ülő Bika íkújával rendelkezik.
2022. aug. 20. 18:43
 2/18 anonim ***** válasza:
91%
Normálissal. Egy ilyen semmilyen kérdésre néha érthető a flegma válasz. "Szia mizu micsi?" Bár én általában a "hogy vagy?" költői kérdésre is kifejtem mi van velem. Ha már kérdezik ér dicsekedni. Legközelebb majd átgondolják mikor kérdeznek olyat, amire nem kívámcsiak.
2022. aug. 20. 18:44
 3/18 anonim ***** válasza:
90%

Humoros.

És egyértelműen utálja a pofád.

2022. aug. 20. 18:51
 4/18 anonim ***** válasza:
92%
A válasz magasan túlszárnyalja a kérdező szellemi színvonalát.
2022. aug. 20. 19:01
 5/18 anonim ***** válasza:
100%
Mi van, ha pont ül és néz ki a fejéből?
2022. aug. 20. 19:07
 6/18 anonim ***** válasza:
100%
Lehet a börtönre gondolt.
2022. aug. 20. 19:08
 7/18 anonim ***** válasza:
100%

Inkább csak nem akar beszélgetni. Vagy akarhat, de pl. úgy, hogy te strapáld magad a beszélgetésért.

Egy ismerősöm az utóbbi módon szokott cselekedni. Mikor nekem már kényelmetlen lett, hogy mindig én meséljek, kérdezzek, törjem magam, elkezdtem hasonlóan válaszolni. Nem tudom sajnálni az ilyen ismeretséget.

2022. aug. 20. 19:09
 8/18 anonim ***** válasza:
100%

Aki kérdést ír ki arról a személyről, aki azt válaszolja a mit csinálsz kérdésre, h ülök, AZ milyen agyi kapacitással rendelkezik...?

Egyértelműen nem kíváncsi rád, untatod, nem kívánja folytatni a beszélgetést.

2022. aug. 20. 19:09
 9/18 anonim ***** válasza:
100%

Én az ilyen felesleges hülye kérdésekre kb ugyanígy válaszolok. Ha valaki akar valamit írja le konkrétan vagy hívjon fel.

Ez konkrétan olyan, hogy halálra unod magad, mindenáron muszáj beszélgetned valakivel és mind a 20 ismerősödnek ezt írod, hátha valaki kíváncsi a képedre és elkezd veled beszélgetni.

2022. aug. 20. 19:31
 10/18 anonim ***** válasza:
Aki ezért a teljesen normális válaszért már azonnal hülyének néz valakit, az milyen agyi kapacitással rendelkezik?
2022. aug. 20. 19:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!