Aki arra a kérdésre, hogy mit csinálsz? Azt válaszolja, hogy ülök az milyen agyi kapacitással rendelkezik?
Humoros.
És egyértelműen utálja a pofád.
Inkább csak nem akar beszélgetni. Vagy akarhat, de pl. úgy, hogy te strapáld magad a beszélgetésért.
Egy ismerősöm az utóbbi módon szokott cselekedni. Mikor nekem már kényelmetlen lett, hogy mindig én meséljek, kérdezzek, törjem magam, elkezdtem hasonlóan válaszolni. Nem tudom sajnálni az ilyen ismeretséget.
Aki kérdést ír ki arról a személyről, aki azt válaszolja a mit csinálsz kérdésre, h ülök, AZ milyen agyi kapacitással rendelkezik...?
Egyértelműen nem kíváncsi rád, untatod, nem kívánja folytatni a beszélgetést.
Én az ilyen felesleges hülye kérdésekre kb ugyanígy válaszolok. Ha valaki akar valamit írja le konkrétan vagy hívjon fel.
Ez konkrétan olyan, hogy halálra unod magad, mindenáron muszáj beszélgetned valakivel és mind a 20 ismerősödnek ezt írod, hátha valaki kíváncsi a képedre és elkezd veled beszélgetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!