Titeket zavar ha egy ember túl egyenes?
Ha mindig nyíltan és egyenesen elmondja amit gondol akkor is ha másokat megbánt vele (persze nem direkt bántasnak mondja, csak nem zavartattja magát)
Persze, mindenki azt mondja, hogy igen szereti, ha valaki nagyon egyenes, de ha valami olyat mond ami nem tetszik mindnekinek, már egyből fordul a kocka.
Szóval csak őszintén.
Nem ettől lesz valaki egyenes.
A kéretlen véleményeket senki sem szereti.
Ha valaki őszinte és akkor mond véleményt, ha kérdezik vagy odaillik azt szeretem. Azt is, ha következetes, nyílt lapokkal játszik, nem manipulál, világosak az elvei és céljai.
Azt viszont megvetem, ha valaki őszinteséggel burkolja a nyílt bunkóságot. Nem kell mindenkit kedvelni, akkor vele nem kell barátkozni. De ha senki nem kérdezi hogy áll szerinted Jucin a ruha, akkor nem kell beszólni, hogy szerinted szarul. Ha kérdezi, akkor oké. Persze akkor is lehet úgy hogy "nekem nem tetszik" vagy "a színe nem rossz, de ez a szabás előnytelen számodra, az a tegnapi sokkal jobban állt" stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!