Mit tennétek, ha valahonnan megtudnátok, hogy egy hét múlva az egész Föld mindenestül elpusztul?
Csak ti tudnátok, senki más, és az információ 100% -ig biztos forrásból származna, azaz semmi esély nem lenne rá, hogy mégsem következik be valamiért. A pusztulás hirtelen történne, azaz egy villanással minden megszűnne, az egész bolygó, tehát nem egy lassú agónia által.
A maradék egy hét alatt miket csinálnátok?
Ebben az esetben felháborodva kérdezném a földönkívüliektől hogy mi a búbánatos francért mutatták ezt meg nekem és pont nekem. Mi volt vele a céljuk? Ha amúgy sem tehetek ellene. És ők sem tudnak vagy akarnak segíteni a földlakókon. Megmutatták aztán mint akik jól végezték dolgukat kidobnak a halálba és elhúznak élni tovább az életüket.
Nem mennék be dolgozni.
Elmennék tóközelbe, egy hét szállást talán tudnek fizetni, még ha csak drágább helyen is van, végül is utána a pénzem úgysem fog kelleni.
Napközben a természetben lennék sétalnék a vízparton, maradék időmben megnézném a filmeket, amiket már régóta tervezek megnézni, csak sose volt rá idő. Szeretteimmel beszélnék. Ennyi.
"Bejárnál dolgozni?"
Dehogy, minek? :D
Sőt, (SzC-s iskolában vagyok informatikus) mocskosul beolvasnék a korrupt fenntartóknak minden szemétségért, amit az elmúlt években csináltak.
A továbbiak pedig attól függnének, hogy az adott pusztulás miként megy végbe? Darabjaira hullik a Föld, vagy "csak" lakhatatlan lesz? Utóbbi esetben biztos, hogy valami túlélési technikán dolgoznék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!