Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit tennétek, ha valahonnan...

Mit tennétek, ha valahonnan megtudnátok, hogy egy hét múlva az egész Föld mindenestül elpusztul?

Figyelt kérdés

Csak ti tudnátok, senki más, és az információ 100% -ig biztos forrásból származna, azaz semmi esély nem lenne rá, hogy mégsem következik be valamiért. A pusztulás hirtelen történne, azaz egy villanással minden megszűnne, az egész bolygó, tehát nem egy lassú agónia által.

A maradék egy hét alatt miket csinálnátok?

2022. aug. 18. 02:28
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
89%

Ebben az esetben felháborodva kérdezném a földönkívüliektől hogy mi a búbánatos francért mutatták ezt meg nekem és pont nekem. Mi volt vele a céljuk? Ha amúgy sem tehetek ellene. És ők sem tudnak vagy akarnak segíteni a földlakókon. Megmutatták aztán mint akik jól végezték dolgukat kidobnak a halálba és elhúznak élni tovább az életüket.

2022. aug. 18. 06:24
 12/23 anonim ***** válasza:
65%

Nem mennék be dolgozni.

Elmennék tóközelbe, egy hét szállást talán tudnek fizetni, még ha csak drágább helyen is van, végül is utána a pénzem úgysem fog kelleni.

Napközben a természetben lennék sétalnék a vízparton, maradék időmben megnézném a filmeket, amiket már régóta tervezek megnézni, csak sose volt rá idő. Szeretteimmel beszélnék. Ennyi.

2022. aug. 18. 07:32
 13/23 anonim ***** válasza:
32%
Őszintén, nekem már mindegy lenne a jelenlegi helyzetemben, azután hogy a barátnőm gyakorlatilag azért dobott mert talált valaki jobbat, majdnem 4 évnyi kapcsolat után.
2022. aug. 18. 07:35
 14/23 anonim ***** válasza:
75%
Örülnék neki, akkor már nem idegeskednék hogy nincs pénzem vagyis hogy kevés hanem el szórakoznám amim van. Jobb is lenne szerintem ha ki pusztulna minden.
2022. aug. 18. 07:38
 15/23 anonim ***** válasza:
91%
Beülnék a kocsiba és visszamennék családostul a tengerpartra, nyaralással tölteném az utolsó hetet.
2022. aug. 18. 07:55
 16/23 anonim ***** válasza:
81%
A szüleimmel, párommal és a kutyámmal tölteném a maradék időt.
2022. aug. 18. 08:05
 17/23 anonim ***** válasza:

"Bejárnál dolgozni?"

Dehogy, minek? :D

Sőt, (SzC-s iskolában vagyok informatikus) mocskosul beolvasnék a korrupt fenntartóknak minden szemétségért, amit az elmúlt években csináltak.

A továbbiak pedig attól függnének, hogy az adott pusztulás miként megy végbe? Darabjaira hullik a Föld, vagy "csak" lakhatatlan lesz? Utóbbi esetben biztos, hogy valami túlélési technikán dolgoznék.

2022. aug. 18. 08:38
 18/23 anonim ***** válasza:
59%
Próbálnék kimenni.
2022. aug. 18. 08:49
 19/23 anonim ***** válasza:
100%
Elmennék nyaralni valami jó helyekre a félretett pénzemből. Mivel már úgy se lesz rá szükségem, így nyaralnék egyet utoljára, mert alapból nyaralásra nem nagyon költök. Meg minden finom ételt megvennék, és minden programot kifizetnék ami csak megtetszik.
2022. aug. 18. 10:15
 20/23 anonim ***** válasza:
Jaja, én is kivenném a maradék szabijaimat, és a hozzám legközelebb álló 3-4 emberrel tölteném az időt, sztorizgatnánk.
2022. aug. 18. 11:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!