Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A pasiknak lassan a 80%-a...

A pasiknak lassan a 80%-a miért egy hazug? Csak én érzem azt, hogy egyre felszínesebbek?

Figyelt kérdés
2022. aug. 16. 21:47
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
89%

Nem hazugok a pasik, csak az a kör az akiben ti halásztok.

Persze, egy jó pasi hazudhat akármit, miért is tenne mást, ha nem te, majd jön a következő. De ti eddig láttok, nektek itt be is zárult a kör, más nem kell.

Vannak normális férfiak is, na őket szoktátok lerázni a "most nem keresek senkit", "egyedül akarok lenni" dumával, és ők azok akik ha teljesen normálisan is kezdeményeznek egy üzenetben, repülnek Tiktokra megalázás céljából, hogy ők mennyire gázak, ti meg mennyire kelendőek vagytok. Majd jöttök sírni gyakorira :D

2022. aug. 16. 22:04
 12/28 anonim ***** válasza:
83%
11-es elmonda a kőkemény tényeket, többet nincs is értelme vitatni ezt a témát.
2022. aug. 16. 22:07
 13/28 anonim ***** válasza:
75%
Elmondta*
2022. aug. 16. 22:07
 14/28 anonim ***** válasza:
81%
11-es és mindenik más leírta az igazságot, téma lezárva.
2022. aug. 16. 22:11
 15/28 anonim ***** válasza:
24%

Szerintem nem feltétlenül arra gondolt a kérdező.

Nálam az volt, hogy nem tettem szét neki egyből a lábaimat. Előtte pedig egy rendes pasiként adta elő magát, szóval emiatt offolt is, de nem bánom, az ilyen menjen is. Szóval nem egyből arra kell asszociálni, hogy sokan megdugatjuk magunkat pár kedves szóért cserébe. Elég szomorú, hogy ilyen világban élünk. Szerintem itt nem férfit és nőt kell nézni, hanem magát az embert.

2022. aug. 16. 22:13
 16/28 anonim ***** válasza:
85%
Nem ért a férfiakhoz a kérődző.
2022. aug. 16. 22:14
 17/28 anonim ***** válasza:
82%
Ezt bezzeg nem törlik, de ha valaki ugyanazt ki írná női változatban azt azonnal törölve lenne, vicc.
2022. aug. 16. 22:24
 18/28 anonim ***** válasza:
91%
Szexért mindent behazudnak.
2022. aug. 16. 22:53
 19/28 anonim ***** válasza:
34%

Mondjuk azért mert aki a maradék 20% az a kutyának nem kell, sem mint pasi, sem mint barát. Nekem az összes ismerkedésem lányokkal akkor ment gallyra mikor őszinte voltam és megnyíltam nekik, általában itt jött az hogy többé nem jött válasz és/vagy nem láttuk egymást.

Nem csodálom hogy ezek alapján sokaknak már nem divat őszintének lenni a nőkkel, a kedves hölgyek köszönjék maguknak.

2022. aug. 16. 23:42
 20/28 anonim ***** válasza:
75%
Ezt a statisztikát honnan tetszett összeállítani kedves asszonyom?
2022. aug. 17. 02:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!