Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért baj ha 30 évesen szerete...

Miért baj ha 30 évesen szeretek a szülői házban lakni?

Figyelt kérdés

Régebben nagyon erősen bennem volt a társadalmi nyomása ennek, hogy el kéne költözni, önállóvá válni stb...

De egy ideje már úgy érzem tök jól el vagyok. Egyedülálló vagyok, nyilván ha lenne párom akkor más lenne. Társlakókkal nem laknék, nem bírnám elviselni hogy másokkal közös wc-t fürdőt meg konyhát használjak. Így viszont tényleg egyedül lennék ott a négy fal között. Itthon meg van kihez szólnom, tudom beszélgetni a családdal, stb... A másik ami zavart, hogy nem tudok vendégséget tartani barátoknak, ileltve nem akarom a szülőket zavarni ezzel. Persze ez se világvége, mert be tudunk ülni bárhova, meg programot csinálni. Szóval csak ezért megint csak luxus lenne egyedül lakni.

Tényleg ennyire elitélendő ha én szeretek a szülőkkel lakni?

2022. aug. 16. 09:22
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Ha lenne barátnőd, vele összeköltöznél albérletbe?
2022. aug. 16. 10:53
 12/13 anonim ***** válasza:
0%
11-es, már a felvetésed is nonszensz. A kérdezőnek soha nem lesz barátnője.
2022. aug. 16. 10:57
 13/13 anonim ***** válasza:
50%
Valoszinuleg igy egyedul fogsz maradni
2022. aug. 16. 11:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!