Mit gondoltok az ilyen "életművész" emberkékről?
35 éves, 10 éve közfoglalkoztatásban (közmunka) "dolgozik". Alkoholista, ha van egy kis maszek abból befolyó pénzt elisza. Ápolatlan, nem szereti a vizet. Mindenkinél okosabb.
Trehány, szinte egy szemét domb a szobája.
Szeret kertészkedni. Ezért is nem vált munkahelyet mert nem lenne más munka mellett rá ideje 🤦🏻♂️. (Ez egy amolyan kamu duma nála.) Bár idén nyakig gazos a kertünk és lustaságból elhanyagolta. Én direkt nem segítek neki.
Én sokkal többet keresek mint ő és a lakás és hitelt is átválaltam a lerokkant apámtól. Tűzifát én vásárolom.
Négyen élünk itthon + a húgom aki még tanul. A fater és a húgom miatt lakom még itthon. Próbálom támogatni őket.
De kezdek bele fáradni. Semmi megatakarításom nem marad. A lelkemet kiteszem, de a bátyjám sz*rik bele az egészbe.
Már feldobtam neki, hogy mi lenne ha lelépne a francba, de ő köszöni jól meg van. Egy kis cigi, pia és horgászat és teljes az életcél.
25F.
Remek, hogy mindenfelé vannak ilyen emberek... :) A miénk mondjuk rosszabb, mert ő nagyjából semmit sem csinál. Tartok attól, hogyha eltávoznak a szülei, akkor valakinek a nyakába fog (szeretne) szakadni.
Mit gondolnék róla igazából? Egy sz#rházi trógernek tartom. :D Pszichiátriai eset, de persze ő mindenkitől okosabb, még a pszichológust/pszichiátert is kioktatná...
Nem akarok senkit megsérteni de kevered kicsit a fogalmakat,életművész az aki a jég hátán is megél.
Szóval ő nem életművész ő egy lecsúszott alkoholista aki másokon élősködik.
Bocsánat de ez a helyzet.
életművész az aki a jég hátán is megél.
Ő meg a ti hátatokon él meg.
Kicsit hatásvadásznak szántam ezt a szót és tényleg gúnyos értelemben.
A fater : -"hát még is csak a fiam, na meg nem árt a légynek sem" felfogással áll hozzá.
Egyedül én és a húgom látjuk reálisan a dolgokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!