Mi történhetett pasi barátommal, hogy ilyen lett?
Figyelt kérdés
Egy jópofa, érzelmes, jófej, romantikus vicces srác volt, akivel jókat lehetett beszélgetni, lelkizni. Eltelt egy év míóta mióta utoljára találkoztunk és most hogy kerestem ledöbbentem hogy 180 fokos fordulat, mintha másik ember lenne. Egy komor, anyagias érdekember lett, beszélgetni akartam vele, annyit mondott ha problémám van menjek pszichológushoz vagy támogasson érzelmileg a pasim, de ha gondolom egy szexkapcsolatra bármikor nyitott irányomba.2022. aug. 13. 19:15
11/20 anonim válasza:
Ne használj lelki szemetesládának valakit. Abban igaza van, hogy ha gondjaid vannak nem feltétlenül ő kell legyen a megoldás.
Viszont nem tiszteli a nőket sem, ha csak szexet akar. Aznem lényeg, hogy ez igaz-e, ő mondta, így ezt kell alapul venni.
12/20 anonim válasza:
Szerintem mond el neki ezeket, aztán offold, lehet 2 év múlv akinövi, de addig nagoyn sokat bántana téged...ez a viselkedés nem elfogadható nőként
13/20 anonim válasza:
Én szinte minden nőt egy luknak nézek, bocs. Csak ugye muszáj lelkizni szex előtt egy sort. Azt meg kibírom.
Egyébként nem tudom, hogy mi történhetett vele, de nagyon azt emeled ki, hogy szexelni akar veled. Miért zavar ez ennyire? Menj el vele egy körre, oszt kész.
14/20 anonim válasza:
13 neked amúgy mi bajod? :D Nem szeretett anyukád? Talán emberszámba venni az emberiség felét nem ördögtől való
15/20 anonim válasza:
Nincs bajom, egyáltalán nincs. Pasi vagyok, ennyi. De ha van kedved, akkor privátban megbeszélhetjük. ;)
16/20 anonim válasza:
A pszichológusoddal kérlek privátban a kötődési problémáidat ;) heteró, mentálisan egészséges férfi képes emberként kötődni a nőkhöz, és lyuknak a műpuncit látja, mert az valóban az
17/20 anonim válasza:
Én is tudok kötődni, mint egér a lyukhoz. :)
Sokkal színesebb egyéniség vagyok, mint gondolnád valaha is.
19/20 anonim válasza:
Ti nők fárasztóak tudtok lenni sokszor tényleg. Az örökös barátzóna pedig egyik ferfiból sem hoz ki semmi jót, nem kell ezen meglepődni, meg kell érteni.
20/20 NTBS válasza:
Személyesen nem, de Interneten is lehetett volna kapcsolatot tartani kedves kérdező.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!