Inkább gazdag vagy szép lennél, ha csak az egyik lehetnél?
Nem tudom igazából.
A jelenlegi külsőmmel a gazdagsággal sem lennék sokkal előbbre. Cserébe legalább nem egy csóró panellakó lennék és legalább lenne pénzem, időm mindenre amit szeretek.
Másrészt most is van munkám, valamennyi pénzem, autó, lakás, barátok, hobbi. Ha vonzó lennék akkor párkapcsolatom is lenne és kvázi teljes lenne az életem. Plusz ketten már jól lehetne boldogulni.
Nehéz kérdés. Én csúnya és szegény férfi vagyok, borzalmas az életem. Volt egy kollégám, jóképű srác, mindig tudott nőt szerezni magának. De igazán komoly kapcsolatot nem sikerült sosem kialakítania, mert a nők lenézték, amiért csak betanított munkás. Szexre jó volt nekik, de ennyi. Igaz, tényleg nem volt egy észlény. Na mindegy is.
Szerintem inkább a gazdagságot választom, a szépség önmagában nem elég, és ugyebár mulandó is.
Mivel alapból szép vagyok,... :DDDD
-Vicceltem, - de ezt nem hagyhattam ki!
Mondjuk átgondolva én is egyértelműen a gazdagságot választanám.
Van több ismerősöm, akik konkrétan nem is élnének már, ha nem lett volna pénzük, több millió Forintnyi életmentő kezelésekre. Magyar egészségügyben felkerültek volna a várólistára, halállistára és rég a föld alatt lennének.
Plusz ha van pénze az embernek akkor azért tud szép és igényes is lenni. Elmehet Barber shopba frizurát, szakállat vágatni heti 10 ezerért, megcsináltathatja a komplett fogsorát százezrekért, költhet akármennyit egészséges ételekre.
Szep. Ha szep vagyok kereshetek olyan munkával pénzt amivel gazdag leszek (modellkedes, pl)
Es ha szép vagyok lehet egy helyes barátom is, ami jobb mintha csak a pénzem lenne meg😃
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!