Fiatalok! Hogy kezelitek azokat az idősebbeket, akik szidják a generációt és azt hiszik, az ő idejükben minden jobb volt?
Ezek a sztárok a fiatalok közül is feltehetően a 80-95 közötti IQ-val rendelkezőknek jönnek be.
Amikor azt mondja az egyik sztár a live-jában hogy ő a pénzt választotta, és sosem fogjuk középiskolában vagy egyetemen látni, akkor ott már tudható, hogy ki az ő célközönsége.
Egy intelligens fiatal nem hallgat ilyen szemetet, aki a butaság mellett áll ki.
Én szerencsére nem találkoztam ilyen idősebbekkel, csodálkozom, hogy itt mindig akkora téma ez.
De valószínű totál nem érdekelne, mert valahol mindenkinek igaza van, de igazából az összes generáció tele van elcseszett hülyékkel, akik vagy kinővik vagy nem.
Akár itt az oldalon is van példa több generációra, hogy mi is a probléma :D
Mármint mit csinálnom?
Amúgy szerintem amikor mi leszünk idősek, toleránsabbak leszünk, mert már nagy az információ áramlás, nem csak azt látjuk, milyen a mi és környezetünk élete, hanem rengeteg életbe látunk bele a social média által
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!