Nem mert nincs tetkóm!
Egy 50 éves rokonom mondta, hogy ő megbánta a sok tetoválását és jól gondoljam meg!(neki sok minőségi tetoválása van!)
Szerinte 1-2 kisebb tetkót bevállalhatnék, de ne vigyem túlzásba!
Én arra jutottam hogy csináltatnék szép nagy lekophtatható tetkót, azt biztos nem bánnám meg!
Nekem nincs, de a strandon amilyen elcseszett tetkókat lehet látni, biztos sokan már megbánták.
Vagy változik a "tetkódivat". Milyen nagy divat volt a lányoknak a derékra tetováltatás 15-20 éve, most meg már ciki a r....rendszám (ezt a szót nem engedi kiírni a rendszer), a combra tetovált harisnyakötőről már ne is beszéljünk. Vagy a pasiknál ugyanez a helyzet, régen nonfiguratív mintákat varrattak, most meg már egészen más a menő.
Nem . Eddig 3 tetkóm van, hétfőn megyek csináltatni a 4.et. Az elsőt 3 évvel ezelőtt csináltattam.
A 3.at például akkor csináltattam amikor mélyponton voltam,kb másfél évvel ezelőtt, azt sem bántam meg mert az is az életem része.
Én nem rég csináltattam az elsőt a felkaromra és imádom...
Szerintem jól meg kell gondolni, hogy mit választunk
És, akkor nem hiszem, hogy meg fogjuk bánni
Vagy kitudja...
Minden ember más és más
De én nagyon szeretem a sajátomat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!