Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Lopnátok pénzt egy számotokra...

Lopnátok pénzt egy számotokra fontos, tiszteletreméltó embertől, ha nem lenne mit ennetek?

Figyelt kérdés
Ha kérnél enni adnának, de amint elmész onnan, máris éhezel és ott ahol adnak, nem maradhatsz pár napnál tovább... Nincsenek barátok akikre számíthatsz és munkát találni sem 2 nap alatt lehet...

2022. aug. 6. 20:45
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
76%

Lopni a romák szoktak gondolkodás nélkül.

Aki ilyen közegben nő fel, annak természetes ez. Nekem nagyon nem az, előbb fordulnék fel.

2022. aug. 6. 22:00
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Voltam olyan helyzetben, hogy hirtelen, váratlanul, önhibámon kívül ki kellett fizetnem valamit és még kajára sem maradt.

Kértem, mert voltak barátaim, akiktől kérhettem, ahogy a Kérdező is kérhetne a számára fontos és tiszteletreméltó embertől. Aztán majd megadja, amikor tudja.

Ha van munkahely, akkor lehet kérni fizetéselőleget, lehet adni vért, vérplazmát, vannak alkalmi munkák, lehet menni házakhoz takarítani, ott azonnal fizetnek, lehet millió munkát találni (akár szart is, míg nem lesz jobb) el lehet adni, vagy elzálogosítani valamit, lehet bemenni boltba és a vezetőtől lehet kérni kidobásra szánt dolgokat, vannak ingyenkonyhák, ....csak így hirtelen.

2022. aug. 6. 22:27
 13/17 anonim ***** válasza:
0%
Ja persze itt senki nem lop, nem bírom. Ki tenném ide nektek a bitcoin privát key em egy perc alatt eltűnne róla a pénzem. Xd
2022. aug. 6. 23:04
 14/17 anonim ***** válasza:
85%

Azért rossz a kérdésfeltevés, mert nem csak a lopás és az éhezés közül lehet választani. Ha van képben egy fontos és tiszteletre méltó ember, azzal pont lehet beszélni a problémáról. Hiszen nem a kaja a baj, hanem az átmeneti pénzhiány -- de egy fontos és tiszteletre méltó ember simán tud segíteni a bajos időszak áthidalásában, ha látja, hogy a kérdező komolyan keres munkát, és dolgozik a megoldáson.

Ha lopsz tőle, akkor megmérgezed a személyes viszonyotokat. Még akkor is, ha nem buksz le.

2022. aug. 9. 08:53
 15/17 anonim ***** válasza:
68%
2 pillanat alatt találtam a neten munkát, ahol szállást és kaját adnak..
2022. aug. 9. 23:19
 16/17 anonim ***** válasza:
#13 Akkor az nem lopás, ha önként kiteszed. Too bad.
2022. aug. 9. 23:20
 17/17 Szandi4 válasza:
Ez nehéz kérdés. Hiszen ezt egy átlagos ember nem éli át, ahogy szerencsére én sem. Így ilyen helyzetben természetesen azt mondom nem, de ha ilyen helyzetben lennék, nem tudom mit tennék. De ha mélyen magamba nézek, és figyelembe veszem a lelkiismeretemet, úgy gondolom nem lennék képes rá, ha akarnám sem. De nem akarnám.
2022. aug. 10. 00:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!