Lopnátok pénzt egy számotokra fontos, tiszteletreméltó embertől, ha nem lenne mit ennetek?
Lopni a romák szoktak gondolkodás nélkül.
Aki ilyen közegben nő fel, annak természetes ez. Nekem nagyon nem az, előbb fordulnék fel.
Voltam olyan helyzetben, hogy hirtelen, váratlanul, önhibámon kívül ki kellett fizetnem valamit és még kajára sem maradt.
Kértem, mert voltak barátaim, akiktől kérhettem, ahogy a Kérdező is kérhetne a számára fontos és tiszteletreméltó embertől. Aztán majd megadja, amikor tudja.
Ha van munkahely, akkor lehet kérni fizetéselőleget, lehet adni vért, vérplazmát, vannak alkalmi munkák, lehet menni házakhoz takarítani, ott azonnal fizetnek, lehet millió munkát találni (akár szart is, míg nem lesz jobb) el lehet adni, vagy elzálogosítani valamit, lehet bemenni boltba és a vezetőtől lehet kérni kidobásra szánt dolgokat, vannak ingyenkonyhák, ....csak így hirtelen.
Azért rossz a kérdésfeltevés, mert nem csak a lopás és az éhezés közül lehet választani. Ha van képben egy fontos és tiszteletre méltó ember, azzal pont lehet beszélni a problémáról. Hiszen nem a kaja a baj, hanem az átmeneti pénzhiány -- de egy fontos és tiszteletre méltó ember simán tud segíteni a bajos időszak áthidalásában, ha látja, hogy a kérdező komolyan keres munkát, és dolgozik a megoldáson.
Ha lopsz tőle, akkor megmérgezed a személyes viszonyotokat. Még akkor is, ha nem buksz le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!