Mi a kedvenc részetek a napban?
Számomra éjszaka. Sokkal nyugodtabb minden, könnyebben tudok koncentrálni, tanulni és pihenni. Sok dolog hangulatosabb este/éjszaka amúgy is. Egyébként minden napszaknak meg van a maga pozitívuma, csak ízlés és szempont kérdése.
Pl a reggel is szép tud lenni de az inkább a szabadnapokon, amikor nincs az a szürke hétfői hangulat. Nekem ha már nappal akkor a korai délutáni órák a kedvenceim.
Egy függőségnek nem tudnék ennyire felhőtlenül örülni... a koffein bizony függőséget okoz. Nem játék... egyszer próbáld ki, hogy elhagyod a koffeint pár hónapra. Megváltozik az életed, egész nap lesz erőd, sokkal jobban alszol, kisimultabb lesz mindened.
Nekem edzés utáni zuhanyzás a kedvencem... lemosom magamról a nap minden koszát, retkét, a belsőmből kiizzadt méreganyagokat. Ilyenkor nem csak megtisztulva érzem magam, hanem energikusnak, célt értnek, élettel telinek.
Feldobtátok az estémet, olyan jó olvasni ezeket a dolgokat :))
#12, szerintem ennek semmi köze a függőséghez, mint írtam jólesik. A férjemmel együtt isszuk a kávét reggel és ezt a kis nyugis időt a nap előtt imádom, de kibirnám kv nélkül is, nem vagyok függő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!