Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hová mennél 1 hétre nyaralni...

Hová mennél 1 hétre nyaralni ha nem kellene gondolkozni az anyagiakon sem?

Figyelt kérdés
És valóságban hogy néz ki?

2022. júl. 31. 10:01
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
56%
Sehova, az árát kérném
2022. júl. 31. 13:43
 12/15 anonim ***** válasza:
69%

Svájcba. Drága ország, így viszont, ha nem számítanának az anyagiak, rendesen kipróbálnám az ottani kaját, illetve esetleg bizonyos dolgokat (mit tudom én, hajó valamelyik város taván stb), illetve bejárnám az országot rendesen, már az 1 hét időtartamhoz képest rendesen.

Nem, nagyon meleg és/vagy csak a strandról szóló utazások nem érdekelnek, sajnálom. Itthon is isten ments egy hét Balatontól, hacsak nem a körbetekeréséről van szó.

A valóságban szingli vagyok és jelenleg (ismét) nagyon erősen kell spórolnom, így 4 nap relatív spórolós Prága volt 2 baráttal és még lesz 3 nap belföldi 1 baráttal, meg 1 napos kirándulgatások.

2022. júl. 31. 13:47
 13/15 anonim ***** válasza:
63%
salamon-szigetek
2022. júl. 31. 16:04
 14/15 anonim ***** válasza:
65%
Ibiza
2022. júl. 31. 21:52
 15/15 anonim ***** válasza:

A Börzsönybe, a Nagy-Hideg hegyi turistaházba.

Egyszer oda még fel szeretnék menni, mielőtt meghalok.

A projektet az nehezíti a leginkább, hogy van egy beteges feleségem, akivel lényegében sehová nem lehet elmenni - ilyen helyre, - mert fizikálisan nem bírja a mozgás semmilyen formáját szegény.

Azzal is tisztában vagyok, hogy - bár nem zsarnokoskodó típusú ember, - nem esne jól neki, ha pár napra eltűnnék nélküle "csak úgy" egy ilyen helyre, - így marad minden úgy, ahogyan van.

Talán ha a Földanya előbb szólítja magához, mint engem, akkor majd újragondolom ezt a projektet, de addig nem.

2022. aug. 1. 00:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!