Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mi a véleményed arról, hogy...

Mi a véleményed arról, hogy azonos nemű párok is tudnak vállalni gyereket béranya segítségével?

Figyelt kérdés

2022. júl. 30. 10:04
1 2 3 4 5
 11/50 anonim ***** válasza:
82%

"Azt még lenyeljük, hogy együtt élnek és csinálnak, amit csinálnak a hálószobában egymással, amiről jobb nem tudni..."

Rengeteg hetero sokkal perverzebb dolgokat művel, mint a melegek... de gondolom az nem probléma...(bdsm és mellékes dolgai pl....)

"Szegény gyerekek.. Arra bezzeg senki nem gondol hogy nekik emiatt nemigen lesz normális életük.."

Lehetne normális életük, ha nem azt látnák a gyerekek, amit és emiatt szekálják majd ki azt, akinek egynemű szülei vannak.... ha elfogadásra lennének tanítva, máris nem lenne ilyen gond.. .

Én támogatom a kérdést és most nyugodtan pontozzon le aki akar...

2022. júl. 30. 10:28
 12/50 anonim ***** válasza:
83%

A szüleim 15 éve elváltak mert apám rájött arra hogy meleg (ekkor voltam 7 éves). A válás után egy hetet laktam anyámmal és egy hetet apáméknál. Mondhatni egy anyám és két apám van. Nem éreztem semmiféle hátrányát ennek a szituációnak. Mielőtt nekem esnétek, hetero vagyok háromnéves párkapcsolatban.

Ezért én támogatom a meleg párok gyermekvállalását.

2022. júl. 30. 10:31
 13/50 anonim ***** válasza:
12%
Az hogy apád menet közben rájött hogy meleg és két apád lett, az nem ugyanaz. Anyad azért van.
2022. júl. 30. 10:39
 14/50 anonim ***** válasza:
24%
Én csak annyit tudok erre mondani, hogy nem szeretnék ilyen szülők gyereke lenni.
2022. júl. 30. 10:40
 15/50 anonim ***** válasza:
76%

A statisztikák szerint a gyerek irányultságát NEM befolyásolja az, hogy milyen családban nőtt fel.

Innen kezdve én azt támogatom, hogy NORMÁLIS körülmények között, zaklatásoktól mentes családban nőjön fel, mert ez ezerszer jobb, mint az állami nevelés!

2022. júl. 30. 10:41
 16/50 anonim ***** válasza:
79%
16. Tényleg beteg világot élünk... Elég ha csak megnezed a politikai "elitet".
2022. júl. 30. 10:43
 17/50 anonim ***** válasza:
75%
16os, ha már abberációnál tartunk... én hetero szülőkkel nőttem fel, anyámék elváltak és a kedves hetero mostohaapám miatt egy időben majdnem öngyilkos lettem, mert undorító dolgokat tett velem évekig... de gondolom néhány ember szerint még mindig jobb, mintha melegek neveltek volna...
2022. júl. 30. 10:44
 18/50 anonim ***** válasza:
14%

Nem támogatom semmiképp. Így is annyira az aberrácio felé megy a világ. Legalább a család legyen már normális, a mikrokornyezeted.

16. Szerintem olyan hüegyerekek pontozgatnak, akik a kérdést sem értik. Kizart hogy értelmes és gondolkodo felnőttek lennének.

2022. júl. 30. 10:46
 19/50 anonim ***** válasza:
18%

#18 Ha melegek nevelnek, akik szintén szétválnak és te ottmaradsz valamelyiknél fiú gyermekként, ez ugyanúgy megtörténhet...

Vagyis ez nem volt egy jó példa.

2022. júl. 30. 10:48
 20/50 anonim ***** válasza:
54%
Kérdező, ha ezen töröd a fejed, szerintem ne lepd meg. Ugyanezt fogjátok kapni a való életben is, plusz a gyerek sokkal többet.
2022. júl. 30. 10:53
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!