Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogyan lehet ennyire fejlett...

Hogyan lehet ennyire fejlett az unoka öcsém?

Figyelt kérdés
2009.júliusban született 13 éves lesz pár nap mulva. Es 180 cm magas , 18cm penisze van. Hogy lehetseges 180 cm magassag ilyen korban? Meg 18cm vastag penisz. Megertem 16-17 eves lenne na de hogy 13 evesen... es egyebkent cigizik 10 eves kora ota, meg mar szexualis eletet el tavaly november ota... bulizik..
2022. júl. 26. 19:58
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
4%

"Meg, hogy lehet 18 cm VASTAG?"

18 cm a pénisz és vastag... 10-esnek írom.

Eléggé félrelőtted a dolgokat. Nagy oltást akartál egy kisgyereknek hogy nőjjön fel, de amiket írtál, és ahogyan írtad... Erőltetett volt, gyenge és megaláztad magad vele. A kérdező nem írt semmi olyat amivel ezt kiérdemelte volna, nem ő a "lúzer", TE benned van a feszültség és a gyökérség.

2022. júl. 27. 02:48
 12/12 anonim ***** válasza:

11, jhaj de jó nekem. Ohhh.

Egyébként ezt írta: ,,18cm vastag penisz." Hát nekem ez így azt jelenti, amit én írtam, de mindegy. Leszarom amúgy, hogy ki hogy teszi tönkre magát, egyéni probléma. Felőlem az egész világ is kokainfüggővé válhat már tíz évesen. Szarok rá. Láttam épp elég ilyet, kisgyerek.

2022. júl. 27. 11:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!