Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Albérletben élők boldogtalanok...

Albérletben élők boldogtalanok a lakástulajdonosokhoz képest?

Figyelt kérdés

2022. júl. 24. 14:59
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Hát én elég szomorú vagyok miatta, mikor elém teszik a rezsi vagy lakbér emelési papírt, meg amikor fizetnem kell a lakbért. Rossz érzés, hogy ennyi pénz ki kell dobnom az ablakon, mert lakni kell valahol és nagyon felmentek az árak. Pedig én csak egy kis garzont bérlek, ez még mindig olcsóbb, mint egy nagyobb lakás.

Sajnos önerőhöz kevés a pénzem, meg igazából ebben a gazdasági helyzetben nem vennék fel 20-30 évre hitelt, mert azt sem tudni ősszel hogy fogok megélni.

Az a szerencsés, aki örökölt a családjától lakást vagy pénz, vagy vettek neki. Nekik sokkal könnyebb életük van, án meg egy garzonért is hiába küzdök.

De azért nem vagyok boldogtalan ember, mert más dolgokban örömömet lelem, sok hobbim van, sok dolog boldoggá tud tenni, ha nem éppen ezen a lakhatási helyzeten agyalok.

2022. aug. 24. 14:15
 12/14 anonim ***** válasza:
Lakbérre fizetett pénz hogy lenne ablakon kidobott?
2022. aug. 24. 18:39
 13/14 anonim ***** válasza:
Egy 40 milkas hazat 22 ev alatt fizetsz ki 150ezresevel (atlag albi). 22 ev mulva mar lehet elni se fogsz vagy 6x elkoltoztel vna.
2022. aug. 24. 18:46
 14/14 anonim ***** válasza:
13 most még 150. 22év múlva lesz az 400 is/hó.
2022. okt. 23. 10:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!