Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért vannak ennyire rosszindu...

Miért vannak ennyire rosszindulatú emberek?/ kérdésre a válasz (Teszem hozzá, hogy még csak erre az oldalra gondolok, hát még mennyi lehet kint a nagyvilágban)

Figyelt kérdés

Feltettem egy kérdést, ami így utólag lehet, hogy tényleg hülyeség, DE alapja az van. Csak az az alap nagyon ritka ezért is írom, hogy maga a kérdés tényleg hülyeség.

Lényeg egy témának utána olvastam, mivel velem megtörtént és megijedtem, úgy gondoltam rákérdezek, hátha valaki már tapasztalt, tudja is a választ.

Hát gyerekek, én olyan szintű kioktatást kaptam, hogy az valami hihetetlen.

Konkrétan le hülye pcsáztak, szó szerint. És akkor ez még enyhe, ennél írtak rosszabbat is.

Elírtam egy szót, nem vettem észre csak utóbb, utána csillagoztam, ohh hát annak is volt ám "hangja".

Nem fér a fejembe sokan hogy lehetnek ennyire rosszindulatúak?

Megnézném őket személyesen is, valószínűleg akkor nem lennének ilyen "beszédesek".

Én még mindig nem érzem magam butának, attól, hogy feltettem egy kérdést, mert megvoltam ijedve, mi lesz ha.

Eleve, ha egy olyan kérdést látok, ami hülyeség és én tudom a választ, akkor megválaszolom hogy más is tudja, hogy az úgy van jól.

Én hülye még megpróbáltam el magyarázni is, hogy mi a bajom, azzal, ahogyan reagálnak.

Hát gondolhatjátok.

Igazából csak ki kellett magamból ezt írni, oda már nem akarok válaszolni, mert van egy olyan érzésem, hogy akkor sem értik.

Hátha ebbe a topikban értelmesebbek vannak, talán.:)

Btw: nem azt mondom, hogy ezen az oldalon nincs egy normális ember sem, és mind ilyen ahh, csak azt, hogy sok van belőlük.

2022. júl. 18. 23:28
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Pont pár órája írtam.ko én is egy hasonló kérdést azaz hogy lehet itt ennyi megkeseredett ember? Úgy látom, más is észrevette. Én elengedtem ezt az oldalt. Pedig jó lenne, ha arra használnak, amire való, segítség nyujrasra, vagy nézőpont értelmes megvitatasara. De nem..Ennel meg értékesebb kell legyen az időm, energiám.
2022. júl. 19. 00:57
 12/13 anonim ***** válasza:
27%

--------m észre csak utóbb, utána csi

Eddig elolvastam, mert hosszú a rinya. Tőlem nem kap senki kioktatást, mert nem ezért vagyok itt. Na meg jogtalan lenne, hisz idegeneknek nem tartozunk, ezért nincs joguk elszámoltatni és elvárni, így igazad van ! Vannak építő kritikák is, amikre hallgatni kell.

2022. júl. 19. 03:08
 13/13 anonim ***** válasza:

5- Mi lenne ha az idézések helyett a kérdésre válaszolnál ?

Az sem jó, ha valaki túl okosnak hiszi magát, mert azok a buták pont emiatt. Hiszen mindenki tanul haláláig.

2022. júl. 30. 03:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!