Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Aki lilával írt az üzenetben...

Aki lilával írt az üzenetben az manipulálta a másikat? (csatolom a képeket)

Figyelt kérdés

Egy kis háttérsztori: összevesztek valami miatt. Lila minden szart mondott másoknak a másik emberről. Ezzel végül elérte hogy mindenki megutálja a másikat és másik elmenjen más iskolába. Nem velem történt.

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2022. júl. 18. 21:05
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
46%

Olvasom :D

Mennyi idős emberekről van szó?

Férfi és nő vitája ez?

2022. júl. 18. 21:12
 2/14 A kérdező kommentje:
16 éves mindkettő. Két lány
2022. júl. 18. 21:15
 3/14 anonim ***** válasza:
77%

1 vagyok

22f

Dolgozom egyetemre járok barátnőmmel lakom

Ezt le kell írnom, hogy ne azt érezd 14 évesen írok ide vélem³nyt alkotni

Itt nem egyszerű a helyzet amennyire pártatlanul meg tudom ítélni

Fehér : igen ha baja van akkor ne piszkálják ez jogos

Igenis ha bántják akkor nem teljesen józan a gondolkodás. Az elején eléggé fura dolgokat írt, hogy anyu mwjd megbeszéli meg ilyenek, de utána világossá vált, hogy lelki segítőhöz akar fordulni és bántva van verbálisan, nonverbálisan vagy barhogy illetve esetleg ez a nem jól kisatírozott Tibi sem túl jófej hatást kelt Fehér szemszögéből

Lila, ha bármi módon bántja fehért, akkor mindenképp ő téved. A manipulálást én nem látom benne inkább kicsit ez a leszarom módon menőző stíllust.

Sajnos nekem az a megérzésem, hogy fehér lány, és lila fiú, ikskolás kor ez egyértelmű és talán Lilának tetszik fehér. Ezért piszkálja, meg magamutogat előtte

Én azt mondom itt a moralitás Fehér mellett van ez alapján amit láttam

Bekén kell hagyni, emberileg a segítséget meg kell neki adni

Persze ennyiből ezt a komplexitást átlátni...ez kevés. Kéne komtextus.

Ui. Első kommentemből a :D visszavonom. A bántalmazás minden formája nagyon komoly téma.

Ha írsz ide kommentet válaszolok

2022. júl. 18. 21:22
 4/14 anonim ***** válasza:
70%

Okés. Most olvasom a 2. Kommentet. Nem akarok pszichológust játszani, nem is jött be.

Eléggé fiús volt a Lila írás bocsi ha te vagy.

Manipulációt nem látok. Tibi lehet tetszik fehérnek, Lilával pedig összevesznek emiatt

Mindenesetre Fehéret bántani változatlanul nem kell

Ha adsz kontextust írok VÉLEMÉNYT, de nem tippelek többet mert nem megy

Üdv

1

2022. júl. 18. 21:25
 5/14 anonim ***** válasza:
51%
Ennyi felesleges és értelmetlen szócseples, uramisten. IQ bajnokok csetelese. 😂
2022. júl. 18. 21:50
 6/14 anonim ***** válasza:
66%
Vihar egy biliben...😁😁😁
2022. júl. 18. 21:52
 7/14 anonim ***** válasza:
64%

Válaszolok a kérdéshez is bővebben, nem csak ennek a szegény barátnős-lakásos-egyetemista sikeres fiúcskának írogatok.

" [link]

Itt is minden el van mondva a kép alapján.

A lila sok dolgot csinált, aztán mikor már jön a következmény (az anyja fel lesz hívva), ő: DE MIT CSINÁLTAM IGAZÁBÓL NEM IS TUDOM... NEM IS AKARTAM, nem is ÉN VOLTAM... Már sorolná is, hogy fogalma sincs semmiről, ő nem is. Ez a lelkiismeretéről sokat elárul.

A fehér az kifejti a problémáját, meg akarja beszélni, szülőket is bevonja, pszichológushoz is menne. Látszik, hogy mennyit tenne a dologért. A lila meg azt kérdezi, mit csinált. Mintha egyáltalán nem lenne képben és nem tudná hogy ő vele most miért van megbeszélve bármi, mikor ő nem csinált semmit. Az anyja sem akar "belefolyni", tehát vagy nem mondta el neki, vagy az anyja leszarja őt és az ügyeit, vagy csak rossz vele a viszonya a lilának és nem avatja be. A fehérnek az anyja pedig proaktív, észleli a bajt és javítani akar rajta.

Nem manipulálta, legalábbis tudatosan nem, de egy ovis szintű érzelmi lehúzás az ment.

2022. júl. 18. 21:57
 8/14 anonim ***** válasza:
63%

Hát a Fehér viselkedése katasztrófa

Önsajnáltatás, "megmondalak anyunak, majd ő elintézi" stb , komolyan mint az oviban

A lila abszolút érettebbnek tűnik

A fehér szörnyen fárasztó lehet és ezt érzem a lilán is hogy kB már a töke kivan vele

Megtudom érteni

2022. júl. 18. 21:57
 9/14 anonim ***** válasza:
63%

A fehérrel és a lilával is vannak problémák.

Lilának lekéne tényleg szarnia a fehéret

A fehérnek meg nem kéne ennyire túl tolnia ezt

2022. júl. 18. 22:01
 10/14 anonim ***** válasza:
78%

A lila klasszisokkal értelmesebb és minden szempontból kulturáltabb.

A fehér egy katasztrófa, úgy a gondolkodásmódjában, mint a primitív megnyilvánulásaiban, de ezt az írásképe is mutatja.

2022. júl. 18. 22:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!