Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Azt miért van hogy egy csomóan...

Azt miért van hogy egy csomóan Facebookon se nem fogadják el az ismerősnek jelölésem se nem utasítják vissza?

Figyelt kérdés

2022. júl. 18. 19:18
1 2
 1/19 Noren1989 ***** válasza:
94%
Valszeg mert hót ismeretlenül jelölgetsz embereket?
2022. júl. 18. 19:22
 2/19 anonim ***** válasza:
94%

Úgy tudom nem kapsz értesítést arról ha visszautsítják a jelölésed.

A kérdésre válaszolva sokan csak megnézik és lesz-rják. Nekem is van olyan jelölésem, amit nem fogadtam el. Barátnőmnek kb 30db.

Viszont nagyon ritkán van, hogy csak elfelejtik. Egyszer rákattintottak az értesítésre, majd mással foglalkoztak és el felejtettek. Engem egy volt gimis évfolyamtársam jelölt vissza érettségi után 3 évvel és azt írta, hogy "Bocsi, nem láttam."

2022. júl. 18. 19:23
 3/19 anonim ***** válasza:
13%
Vagy még ezeken felül amit írnak olyan is lehet hogy szimplán bunkók. Nekem volt ilyen többször is, pl. gimiben egy évfolyamtárs csaj, akivel négy éven át minden nap láttuk egymást, köszöntünk egymásnak, busszal is sűrűn együtt mentünk haza, volt kb. 150 közös ismerősünk, mégse igazolt vissza pedig ha jól emlékszem háromszor is bejelöltem.
2022. júl. 18. 19:30
 4/19 anonim ***** válasza:
84%
Én azért szoktam ezt csinálni, mert nem akarom az ismerősi körömbe engedni, és ilyenkor nem tud újra jelölgetni.
2022. júl. 18. 19:39
 5/19 anonim ***** válasza:
88%
Igen, ha nem utasítod vissza, akkor nem tud újra jelölni. Nekem is van pár ilyen, inkább ignoráltam a jelölést, hogy ne próbálkozzanak újra.
2022. júl. 18. 19:41
 6/19 A kérdező kommentje:
Nem ismeretlenek. Régen beszéltem már velük az tény de attól még visszajelölhetnének. Én mindenkit visszajelölök csak egy üzenet erejéig hogy mégis mit akarhat, aztán meg kijelölöm ha nincs mondanivalója.
2022. júl. 18. 19:41
 7/19 anonim ***** válasza:
90%
Én ismeretleneket nem jelölök vissza, de nem is foglalkozom vele annyira, hogy törölgessem.
2022. júl. 18. 19:42
 8/19 anonim ***** válasza:
100%
Nem csipáznak, talán.
2022. júl. 18. 19:45
 9/19 anonim ***** válasza:
90%
"Nem ismeretlenek" - Tökmindegy, ismerősök között is lehet olyan, akit a hátad közepére sem kívánsz. Engem pl. bejelölt egy volt osztálytársam, akivel nagyon nem bírtuk egymást, szerintem csak azért, hogy növelje az ismerősei számát. Nem jelöltem vissza és nem is utasítottam el, hagyjon békén.
2022. júl. 18. 19:45
 10/19 anonim ***** válasza:
47%

#3:

Szóval csak köszöntetek kb. egymásnak 4 éven át, semmi több, de azért elvárod, hogy úgy viselkedjen veled, mint egy 1000 éves jóbarát, nem ő a bunkó, hanem te képzelsz magadról túl sokat.

2022. júl. 18. 20:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!