Miért vagyok ennyire érzékeny férfi létemre? Mit tehetnék ellene?
Figyelt kérdés
Amikor valamivel megbántanak, annyira rosszul érzem magam, hogy szinte sírógörcs kerülget. Sokáig nem is tudom túltenni magam rajta.2022. júl. 17. 19:25
2/4 A kérdező kommentje:
Heteró vagyok, nem meleg. Amúgy sem hiszem, hogy lenne összefüggés.
2022. júl. 17. 19:27
3/4 anonim válasza:
Sok oka lehet, valószínűleg a gyerekkorból. Ha ez segít valamit, én nem kaptam gyerekként érdemi szeretetet, megbecsülést, törődést, sokszor csak azt, hogy mennyire értéktelen vagyok, bárcsak nem léteznék.
15 év, depresszió és öngyilkos gondolatok után már jó ideje szerencsére sikerült összeraknom magam, de teljesen nem tudom magamból kitörölni a dolgokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!