Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hagyjam, hogy továbbra is...

Hagyjam, hogy továbbra is hülyének nézzen és olyanokat hazudjon ami nem igaz, közben még engem néz le? Vagy szembesítsem vele, hogy tudok mindent?

Figyelt kérdés

Rokonom hülyének néz, annyi idős mint én de teszi a megjegyzéseket, hogy ő előrébb tart mint én, számomra kínos kérdéseket tesz fel csak hogy azt érezzem ő jobb nálam.

Viszont egy biztos forrásból tudom, hogy kb mindenben hazudott nekem, sokkal jobbnak tűntette fel magát.

Ez nem tudom mire jó, én semmiben nem hazudtam neki. bizonyítékom nincs hogy hazudik, hogy xy családtagnak ezzel indokoljam, hogy miért nem szeretném tartani vele a kapcsolatot. Viszont ha a szemébe megmondanám, hogy tudok az összes hazugságáról biztos ledöbbenne rajta…

Sajnos sem a bizonyítékok hiánya sem azért nem tudom vele ezek ellenére sem megszakítani a kapcsolatot, mert x éven át ellenem fordította a közös családtagjainkat. Mára már mindenkivel újra jó a kapcsolatom szerencsére csak vele nem…

Félek ha kiborulna a bili megint én húznám a rövidebbet ezért inkább “jópofizok” vele mikor közös családi esemeny van.

Tudom az én részemről sem korrekt.

Mit kezdenél ezzel a helyzettel?

2022. júl. 14. 22:47
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem elég lenne néha egy jól irányzott megjegyzés vagy kérdés, ami mások számára fel sem tűnik,de ő biztosan tudná, hogy tudod, hogy hazudik.
2022. júl. 14. 23:00
 2/2 anonim ***** válasza:
41%

Nehéz helyzet.

Azért remelem nem olyan vagy mint a nővérem. Vele az van a negatív dolgaira a gyerekkorból nem emlékszik! Pl hogy rendőrség hozta haza. Meg rendszeresen részegre itta magát. Suli helyett elment bulizni nap közben… aztán úgy csinál mintha ezek meg se történtek volna és mi a család többi tagja csak kitalálnánk.

2022. júl. 15. 08:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!