Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit lehet kezdeni a tukmálós...

Mit lehet kezdeni a tukmálós ezós, spirituális emberekkel?

Figyelt kérdés

Nem vagyok vallásos, sem spirituális beállítottságú, nem hiszek az ezotériában, a kineziológiában, a csakrákban, az alternatív orvoslásban, a lélekben. Szóval értitek.

Ezeket mind tudja rólam a család, a kollégák és az ismerőseim. Ennek ellenére rendszeresen vannak emberkék, akik térítő jelleggel elkezdik nekem mondani. Beszélnek az aurámról, a horoszkópomról, a lélekvándorlásomról, újjászületésekről. MIÉRT?

Próbáltam már kedves lenni és szépen elmondani, hogy én ezekben nem hiszek, de ez csak felerősíti őket mert minden zavaró számukra ami tudomány.

Ok, akkor próbáltam már bunkón is, az sem vált be. Némi sértődöttség után megtalálnak újra.

Rosszabbak, mint a jehovák, de komolyan. Mit lehet velük kezdeni? Az a baj, hogy sokan vannak ilyenek a környezetemben, tehát képtelenség elkerülni őket.

2022. júl. 10. 10:28
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Érdekes, itt az ezo témakörben a hímneműek tobzódnak, bár leginkább trollként vannak jelen.
2022. júl. 11. 19:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!