Isti22 kérdése:
Hogyan kell személyiségfejlődni?
Figyelt kérdés
Pár éve elkövettem egy hibát, sőt, bűnt. Nyilván mindenkivel történik ilyen, az ember a saját kárán tanul, most már tudom, hogy nem szabad olyat csinálni, bocsánatot kértem, beépült a személyiségembe, jobban viselkedem. Ez eddig rendben van.
A gond az, hogy továbbra is gyötör a lelkiismeret ennyi idő után. De miért, ha egyszer megtettem mindent, amit kell, mi hiányzik még ahhoz, hogy tovább tudjak lépni?
2022. júl. 7. 20:28
1/3 anonim válasza:
Érdemben tudok válaszolni de azon a szinten ahol én vagyok már nem lehet tovább fejlödni egyszerűen elértem a csúcsot, maga vagyok a megtestesült jellem és személyiség. Világ életemben egy hatalmas egyéniség voltam és hála a tálentumomnak és az intellektuális készségemnek folyamatosan fejlödtem eröfeszités nélkül de folyamatosan sercegett a pacekom de eljutottam olyan szintre ahonnan nincs tovább, a pacekom szo szerint berobbant, ugy kellett eloltani
2/3 anonim válasza:
Meg kell bocsátani - magunknak is, másoknak is. Tanultál belőle, lépj tovább. "Hogyan kell személyiségfejlődni?" Önismerettel lehet - ez egy folyamat, egész életünkre szóló feladat.
Lelkiismeret = lélekismeret - nagyon is sokat fejlődtél a hibád révén.
Ha gondolod, kérd privben, ajánlok irodalmat.
3/3 anonim válasza:
22 évesen? :D ha eddig hülye voltál! grat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!