Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mi a legnagyobb álmotok az...

Mi a legnagyobb álmotok az életben?

Figyelt kérdés

2022. júl. 4. 22:27
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:

Úgy gondolom, ezek nem lehetetlen dolgok. De jó lenne ha mindenkinek összejönne amit kíván!

#7: Ne írj ilyet, hogy hulladék! Biztos vagyok benne, hogy sokat dolgozol rajta.

2022. júl. 4. 23:31
 12/22 anonim ***** válasza:
90%

Számomra egy pár az életben, társ, túratárs, akivel megoszthatom a kalandjaimat, gondolataimat, élményeimet. Akivel együtt járjuk a természetet, országot, világot, és mellette hozzá érkezek haza esténként munka után, elmesélve az aznapi történéseket.

Másik vágyam egy kertes ház, valami csendes, nyugodt helyen.

2022. júl. 4. 23:31
 13/22 anonim ***** válasza:
100%
Munkahelyváltás.
2022. júl. 4. 23:36
 14/22 anonim ***** válasza:
97%
Hogy stresszmentesen éljek, nyugodtan.
2022. júl. 4. 23:40
 15/22 segitseg ***** válasza:
100%
Egy barokk stílusú házban élni teli giccses keretű klasszikus festményekkel egyedül (nyilván nem magányosan, elszigetelve a világtól, csak pár nélkül)
2022. júl. 4. 23:52
 16/22 anonim ***** válasza:
100%
Szeretnék nyerni szerencsejátékon egy komolyabb összeget - és bebiztosítani ebből, hogy életem alkonya nyugodt legyen, ne egyik napról a másikra élve vegetáljak másoknak kiszolgáltatva!
2022. júl. 5. 00:34
 17/22 anonim ***** válasza:
100%

Boldog és egyszerü életet élni, nekem ez a nagy vágyam amit el szeretnék érni.

Utoljára gyermekkoromban éreztem azt hogy igazán boldog, stresszmentes vagyok egy biztonságos környezetben, szeretnék egy ehhez hasonló állapotot elérni. Semmi extra nem kell, csak barátokra, stabil munkahelyre, állandó lakhelyre és talán egy kisállatra gondolok itt.

2022. júl. 5. 00:56
 18/22 anonim ***** válasza:
54%
Egészséges és boldog gyerekeket felnevelni. Megőrizni a jó kapcsolatot a házastársammal. Másodsorban vagyon gyűjtése az anyagi stabilitás megteremtése érdekében. Hogy ne kelljen egy idő után klasszikus értelemben dolgozni. A nyugdíjas éveinket kényelmesen tölthessuk. Pár hónapra kivehessünk egy házat, lakást bárhol, ahol lenni akarunk. Francia riviéra, Comoi-to vagy Skócia. Visszük a gyerekeket, majd unokákat. Nyugati egyetemre járathassuk őket. Ha pedig már betegek leszünk, akkor az otthonunkban ápoljanak, amíg lehet, legyen pénz fizetett ápolónőre. Végül egy szép vagyont hagyhassunk rájuk, amit reményeim szerint ők tovább növelnek majd.
2022. júl. 5. 07:47
 19/22 anonim ***** válasza:
100%
Boldognak lenni, mindvégig azokkal lenni akiket szeretek, és teljesértékűnek érezni magam valaha.
2022. júl. 5. 22:50
 20/22 anonim ***** válasza:
100%
Végre boldog lenni, egy illető mellett, miközben az álommunkámmal is foglalkozom.
2022. júl. 6. 20:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!