Honnan tudom, hogy milyen a kisugárzásom?
Figyelt kérdés
Nekem személy szerint fontos más embereknél a kisugárzás, viszont azt nem tudhatom, hogy az enyém milyen. Hogyan lehet egy személynek alakítani a kisugárzásán, hogy az kedvesebbnek, vonzóbbnak, barátságosabbnak tűnjön?2022. júl. 3. 18:05
1/5 anonim válasza:
Érezd úgy magad. Szerintem ezzel lehet leginkább leírni ezt. Olyan a kisugárzásod, ahogy érzed magad.
2/5 Senior Séf válasza:
Annak jó a kisugárzása, akinek rendben vannak a dolgai, és jól érzi magát a bőrében. Ékes példája ennek a párkapcsolat. Ha boldog párkapcsolatban élsz, ragadnak rád az ellenkező neműek. Ha magányos vagy, és szeretnél valakit, alaposan fel kell kötnöd a gatyát, hogy valami összejöjjön.
3/5 anonim válasza:
Abból tudhatod, hogy kb milyen a tied, hogy figyeled mások reakcióját.
4/5 anonim válasza:
A kisugárzás nem egy választható vagy önmagában alakítható dolog, hanem ami őszintén megmutatja, hogy milyen vagy. Csak a forrásának a változtatásával változtatható meg. Hiába próbálsz tehát felszabadultnak, természetesnek tűnni pl., ha szorongó vagy. A kisugárzásoddal átmegy ennek az üzenete, így nemhogy természetesnek nem fogsz látszani, de inkább mesterkélt leszel. Vannak jó önismereti módszerek a forrás változtatására, pl. pszichoterápia.
5/5 anonim válasza:
Úgy figyeld az embereket mintha te nem lennél ott. Ez adja a kisugárzást. Tehát eszedbe sem juthat te hogy nézel ki, mert mintha ott sem lennél. A reakcióid legyenek őszinték, ne fogd vissza magad, ne gondolkodj azon mások hogy látnak. Úgy fogsz sugározni, hogy mindenki téged akar majd, abból fogod észrevenni hogy mindenki mosolyog rád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!