Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ha azt hinnétek valakiről...

Ha azt hinnétek valakiről hogy prostituált ellátnátok egy magán egészségügyi intézményben mint orvos?

Figyelt kérdés
2022. júl. 3. 13:48
1 2 3 4
 21/33 A kérdező kommentje:
Mivel magán rendelő azt lát el akit akar, úgyhogy nem tudom mit lehet tenni, csak magánban csinálják amire szüksége van
2022. júl. 3. 14:59
 22/33 anonim ***** válasza:
100%

Elöször is az orvos HONNAN TUDJA, ha valaki prosti?

Másodszor elöre kell idöpontot kérni és nem kérdezik/kérdezhetik meg, hogy bocs. de nem prosti véletlen?

Teljesen kizárt, amit írsz!

2022. júl. 3. 15:23
 23/33 anonim ***** válasza:
100%

#21:

Te valami nagyon álomvilágban élsz. Olyan nincs, hogy az orvos rád néz és azt mondja: "Hmm, te nem tetszel nekem, téged nem látlak el".

2022. júl. 3. 15:29
 24/33 anonim ***** válasza:
100%
21-es Milyen ellátásra van szüksége?
2022. júl. 3. 15:33
 25/33 anonim ***** válasza:
100%

El fogja látni főképp hogy fizet érte.Bár a tb sem dísznek van:D

Mire van szüksége az "ismerősödnek"?

Nem baj ha te vagy hisz anonim az oldal és nem nézem le a prostikat mert ugyanolyan emberek mint bárki más.

2022. júl. 3. 15:55
 26/33 anonim ***** válasza:
100%
Mit mondott az orvos? Szerintem nyilván nem ilyesmi miatt utasította el, hanem mert nem tudja, vagy nem lehet megcsinálni. Érdemes másik orvost keresni.
2022. júl. 3. 16:06
 27/33 anonim ***** válasza:
100%

Ha valóban igaz a sztori - mármint az elutasítás része - biztos vagy benne, hogy a foglalkozása, és nem pl. a viselkedése miatt?

Találkoztam már ilyennel, a nő állította, azért dobták ki a boltból, mert "látták, hogy túl szegény" - közben meg kamerafelvétel volt róla, amint káromkodva lökdösi az eladónőt az üzlet közepén, hogy mit képzelnek, milyen k@rva drága itt minden...

2022. júl. 3. 17:10
 28/33 A kérdező kommentje:
Haggyuk az egészet nincs energiám bizonygatni az igazamat,nincs is értelme
2022. júl. 3. 18:30
 29/33 anonim ***** válasza:
100%
Mivel kitalált történek, ezért nem is tudsz MIT bizonyítani!
2022. júl. 3. 18:31
 30/33 anonim ***** válasza:
100%

28-as Ha nincs, feltételezem te vagy az a nő, pszichiáter nem ártana.

Semmiféle módon nem igazoltad, hogy ez valóban megtörtént, egyetlen kérdésre sem válaszoltál. Egyáltalán miben érezted azt, hogy bizonygattál volna bármit?

2022. júl. 3. 19:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!