Csak számomra nagyon idegesítő ez?
Egyik barátnőm képtelen letenni a telefont, k*va idegesítő. Tervezünk közös filmezést, ő akkor is a fbjét pörgeti egész film közben. Csak engem idegesít fel nagyon az ilyen? Akkor miért filmezik? Vagy filmezzen vagy telefonozzon, nagy tiszteletlenségnek tartom és nagyon fel tud cseszni. Másnak mi a véleménye erről? Hogy álltok ehhez? A múltkor mikor összeültünk már nagyon el kellett harapjam a nyelvem, hogy ne szóljak neki, hogy ember rakd már le azt a k*va telefont!!
Bocsánat, de nagyon felidegesít az ilyesmi.
20/L
Én nagyon örülök, nem most vagyok 23 alatti fiatal, mert extrém idegesítő látni, mindnek a kezéhez van nőve az a k.telefon.
És nem arról beszélek, hogy a villamoson, unatkozva nyomogatja, vagy várakozva, hanem tényleg látom, leülnek kajálni, leülnek haveri társasággal, és egymásra se néznek.
Én még 30 sem vagyok, de érzem, akkora a generációs szakadék, hogy eszméletlen. Nagyon örülök, hogy a 90-es években születtem, és nem 2000 után.
Rengeteg dolog szakad a mai fiatalok nyakába, de a legtöbbje ilyen-olyan értelemben analfabéta! De ez már másik téma...
Na, akkor már tudom egy ismerősöm miért volt ideges, amikor filmet néztünk. :)
Én is nyomkodtam a telefonom, de közben figyeltem is a filmet.
Van, aki nem tud rendesen filmet nézni, mert bizonyos jeleneteknél szenved, unja magát, fészkelődik, unja a filmet.
Nem vagyunk egyformák.
Ne bántsd szegény bnőd. :)
Felnőtt minimum egy generáció, akik az instán, tiktok lófszon és bármi egyéb helyen azonnal továbbpörgetik vagy átugorják ami 2 mp után nem köti le őket.
Nem azért fészkelődik, mert ilyen típusú ember vagy "bizonyos jeleneteknél" szenved, unja magát, gondja lenne a filmmel. Azért csinálja, mert az alapkészségei olyan szinten hulladékok - például a koncentrációja - hogy nem tud inger nélkül pár mp-ig sem meglenni.
Azt érzi lemarad valamiről, ha nem csekkolja állandóan vagy valakivel nem beszél, valakinek nem ír vissza rögtön. Emellett unja a képét melletted, csak nincs benne annyi, hogy megmondja.
Akivel fontos az együtt töltött idő, fontos vele a kapcsolat, a barátság, amellett nem nyomkodom a telefont, akkor se ha egyedül szoktam. 1-2x elővenni belefér, de abba bújni több mint szánalmas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!