Szimpatikus ez az illető?
Nem. Elsősorban, kiszedhetné a fikát az orrából, még akkor is, ha ezt piercingnek hívják. Ebben a formában ugyanis csak fikának tűnik.
Az épület, ahol a videót felvették, egy romos vályogháznak tűnik, a videóba belekeverve 1-2 luxus helyen készült fotó, de arra már nem terjedt ki a figyelem, hogy pl a víz mozogjon, vagy a szellő borzolja a leveleket, vagy, hogy ez a takonypóc odafotoshopolja magát a képre. És még van ezer érvem, de ez az alak nem érdemli meg, hogy az időmet pazaroljam rá.
ahogy meglattam a kerdest es az elso valaszt, gondoltam hogy ki lesz. tamadjatok le, de nekem soha nem volt szimpatikus :D
hazudozik egy csomot, irrital
regen amikor nem influenszerkedett akkor az apja penzevel flexelt, legyem buszke arra amit megtudnak neki adni, de tulzasba vitte
egy szanalmas barom aki a semmi miatt lett "ismertebb"
ahol tudtam ott letiltottam, csak hogy ne lassam 18/L
Nekem csak az a bajom vele hogy a pénzével flexel, más meg örül ha betudja osztani a pénzét kajára.
Olyan okot még nem tudott felmutatni amiért kedveljem. Inkább költené a pénzét valami értelmes dologra, vagy rászorulóknak adományozna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!