Egy ilyen hír jött velem szembe, hogy Horváth Grétának striás a hasa. De ki a jó Isten az a Horváth Gréta, és ki kíváncsi a hasára?
Próbáltam ráguglizni, de egyszerűen semmit nem találok, csak még több hírt róla. Pl. hogy horgászni tanítja a párja.
De ki ő? Minden szarkazmus nélkül kérdezem.
Fogalmam sincs ki ő.
Általában beírok egy nevet a google-ba, első három találat az adott ember wikipediája, és akkor megtudhattam volna, hogy Horvát Gréti egy egyetemi docens, esetleg egy villamosnérnök, közgazdász vagy újságíró, egy színész aki az szfe-n végzett, de igazából csak azt tudtam meg, hogy megmutatta új párját, és hogy meztelenül pózol a kádban.
DE KI Ő? EZ ITT A KÉRDÉS. KI HORVÁTH GRÉTI, HOGY NEKEM TUDNOM KELL RÓLA, HOGY STRIÁS A HASA???
1. Ha beírod a keresőbe kiadja egyből, hogy ki ő.
2. Irígy vagy, hogy te nem vagy ismert.
3. Ez egy provokáció. Attól, hogy te nem ismersz valakit/nem hallottál róla, nem azt jelenti hogy ő kevésbé lenne ismert, vagy ő egy senki lenne és akkor értetlenkedünk, hogy miért írnak róla.
Épp ember nem foglalkozik ilyenekkel, ha nem tudom ki az továbbgörgetek.
1. Pont ez az, hogy nem adja ki. Ki ő, írd már le.
2. Én soha nem is akartam ismert lenni, maximum gazdag :D De azt is ismeretség nélkül. Amúgy ő ismert? De ki ő? Egy autóversenyző?
3. Látom te rajongó vagy, ezért kérlek áruld el, hogy ki ő? ÉRTSD MÁR MEG, hogy komolyan nem provokáció, hanem EGYSZERŰEN NEM LÁTOM, NEM TALÁLOM, hogy ki az a Horváth Gréti. Miért érdekeljen engem, HOGY HORVÁTH GRÉTINEK STRIÁS A HASA???????????
#7:
Nem válaszoltál arra a kérdésre, hogy mi a francnak kellett erről ide a Gy.k.-ra kérdést kiírnod, ha ennyire nem érdekel? És jó lenne, ha nem üvöltöznél, mert nem vagyunk süketek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!