Mi a véleményetek az alkudozókról?
Nem kínos amikor mentek vásárolni, a szüleitek meg nyaggatják az árust, hogy engedjen már az árából? (akár 1500 ft-ból is..) Az áruson meg már látszik, hogy kiidegelte a folyamatos nyaggatással. Ez csak nekem kínos?
Maga az alkudozás ennyire pióca módon..?
Ilyen árak mellet még talán értem, de ezt több mint 30-40 éve így megy..
🍏
Ízlések (szokások) és pofonok (megnyilvánulások).
Ezért szokatlan neked a viselkedésük.
Ez jut róla az eszembe: https://www.youtube.com/watch?v=KNE6fq2dK5Y :D
Tőlem végtelenül távol áll.
Én most strandon vagyok diákmunkán - halpedikűr. Napi szinten alkudoznának itt is 500 forintokat, vagy hogy azért az egy főre felszámolt x összegért próbálja már ki az egész család (5 percet anyu, 5 perc apu, a gyerekek, stb).
A legpofátlanabb amikor mondja hogy nincs nála annyi pénz, nem érem be 200 forinttal kevesebbel? (közbe túrkál a tárcájában és látom hogy ott virít a 10ezres,meg az 5ezres...)
Nem? Miért nem? 1-2 hét után már volt akinek mondtam hogy lóf4szért, mert nem fogom kipótolni az összeget saját zsebből egy vadidegennek.
Nagy alkudozós vagyok. Marketplace, jófogás, vatera alap, de persze tudni kell mibőp lehet és hogy az adott ár mit enged. Bolti árhoz képest 75%-os kedvezménnyel vásárolok új termékeket.
Társast, kömyvet, lakásdekort, cipőt, ruhát.
Kaptam már meg, hogy mit képzelek. Aztán 2 héttel később már annyiért árulta a terméket, mint amennyit én ajánlottam. Mert értek hozzá, ő meg nem, tudtam menyiért megy el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!