Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mi a véleményetek az alkudozók...

Mi a véleményetek az alkudozókról?

Figyelt kérdés

Nem kínos amikor mentek vásárolni, a szüleitek meg nyaggatják az árust, hogy engedjen már az árából? (akár 1500 ft-ból is..) Az áruson meg már látszik, hogy kiidegelte a folyamatos nyaggatással. Ez csak nekem kínos?

Maga az alkudozás ennyire pióca módon..?

Ilyen árak mellet még talán értem, de ezt több mint 30-40 éve így megy..

2022. jún. 21. 18:00
 1/9 anonim ***** válasza:
0%

🍏

Ízlések (szokások) és pofonok (megnyilvánulások).

Ezért szokatlan neked a viselkedésük.

2022. jún. 21. 18:02
 2/9 anonim ***** válasza:
82%

Ez jut róla az eszembe: https://www.youtube.com/watch?v=KNE6fq2dK5Y :D

Tőlem végtelenül távol áll.

2022. jún. 21. 18:11
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Piacon az ilyesmi elmegy, üzletben pofátlanság.
2022. jún. 21. 18:16
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Araboknál természetes, meg a fekete kulcstartó árusokkal az Eiffel torony mellett, de máshol nem kellene. Nem az van kiírva a boltban, hogy irányár.
2022. jún. 21. 18:20
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Vásárban alap. 10-ért mondja, 8-ért odaadja, megér 6-ot, mondok rá 4-et.
2022. jún. 21. 18:41
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Én most strandon vagyok diákmunkán - halpedikűr. Napi szinten alkudoznának itt is 500 forintokat, vagy hogy azért az egy főre felszámolt x összegért próbálja már ki az egész család (5 percet anyu, 5 perc apu, a gyerekek, stb).

A legpofátlanabb amikor mondja hogy nincs nála annyi pénz, nem érem be 200 forinttal kevesebbel? (közbe túrkál a tárcájában és látom hogy ott virít a 10ezres,meg az 5ezres...)

Nem? Miért nem? 1-2 hét után már volt akinek mondtam hogy lóf4szért, mert nem fogom kipótolni az összeget saját zsebből egy vadidegennek.

2022. jún. 21. 18:46
 7/9 anonim válasza:
48%

Nagy alkudozós vagyok. Marketplace, jófogás, vatera alap, de persze tudni kell mibőp lehet és hogy az adott ár mit enged. Bolti árhoz képest 75%-os kedvezménnyel vásárolok új termékeket.

Társast, kömyvet, lakásdekort, cipőt, ruhát.

Kaptam már meg, hogy mit képzelek. Aztán 2 héttel később már annyiért árulta a terméket, mint amennyit én ajánlottam. Mert értek hozzá, ő meg nem, tudtam menyiért megy el.

2022. jún. 21. 19:21
 8/9 anonim ***** válasza:
74%
Nem az ár a lényeg, hanem az elv. Azért megy ez már régóta. A tudat, hogy "legyőzted", lehúztad valamekkora összeggel.
2022. jún. 21. 19:49
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
A realitásig nincs baj, de az "add má ingyé" egy kicsit...ehh
2022. jún. 21. 21:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!