Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Folyton gondterheltnek érzem...

Folyton gondterheltnek érzem magam, nem is emlékszem mikor voltam utoljára jókedvű. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

2022. jún. 16. 22:06
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
0%
nő vagy?
2022. jún. 16. 22:11
 2/14 anonim ***** válasza:
0%
Néha egy jointot elszívnék veled terápiásan...szerintem 1 hónap alatt jobban lennél
2022. jún. 16. 22:13
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

Tegyél rendet.

Esetleg keress egy jó pszichologust.

Pihend ki magad.

Ne félj segítséget kérni családtagtól vagy szakembertől.

2022. jún. 16. 22:14
 4/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Nem szeretnék cigizni, piálni, meg drogozni sem.

Valójában olyan dolgok aggasztanak, amiket nem tudok befolyásolni. Szeretnék valami technikát, amivel le tudom szarni a dolgokat.

2022. jún. 16. 22:28
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Buddhista meditáció.
2022. jún. 17. 06:53
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Azért járnak az emberek szórakozni, lazulni, inni a barátokkal,barátnőkkel és kikapcsolni!
2022. jún. 17. 06:59
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Van hobbid? Én kiírni szoktam magamból a gondokat, úgy, hogy kb egy kisregényt vagy novellát kreálok olyan szereplőkkel, akik hasonló helyzetben vannak, mint én, elnevezem őket, leírom, hogy néznek ki, ők mit tennének hasonló gondok esetén, így tudom kívülről is szemlélni a saját problémáimat. Egy időben pszichológushoz is jártam, az a covid miatt szakadt meg, de gondolkodom rajta, hogy újra kérek időpontot. Egyébként 10 alkalmat ingyenesen áll a TB, a háziorvosnál lehet beutalót kérni, nem kell feltétlenül 15-20ezreket kipengetni egy alkalomért. Próbálj többet pihenni, sportolni, akár sétálni, kiülni a parkba egy könyvvel a kezedben, kibeszélni egy közeli barátodnak, engem ez szokott lenyugtatni.
2022. jún. 17. 13:28
 8/14 A kérdező kommentje:
Van hobbim, de nem segít. Kirándulni is szoktam, de az sem. Folyton jár az agyam, sajnos nálam nem válik be a gondolatok elterélese a pozitivitás. Az egyedüli ami érzem, hogy segítene, ha nem éreznék semmit.
2022. jún. 17. 13:53
 9/14 anonim ***** válasza:

Jó volna számodra egy pszichológus, sokat tudna segíteni.

Beszélj a háziorvosoddal és kérj tőle beutalót.

Ha meg tudod magadnak engedni akkor keress te egy jó szakembert, ha úgy érzed az első szakember nem jó akkor tovább kell keresni.

2022. jún. 17. 13:58
 10/14 A kérdező kommentje:
Nem szeretnék szakemberhez fordulni. De köszönöm a válaszokat, inkább maradjon minden így, ha csak szakember tudna segíteni.
2022. jún. 17. 14:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!