Fodrászok, kozmetikusok, ti ezen megsértődnétek?
Figyelt kérdés
Időpontom volt, amit előtte 2 nappal lemondtam betegség miatt. Időközben a gyerekem is beteg lett. 4 hét telt el, és pár napja írtam neki új időpont miatt, azóta sem írt vissza, el sem olvasta. Gyanítom, hogy megsértődött.
Már lassan 1 éve járok hozzá, egyszer januárban kértem új időpontot, viszont azt akkor még is beszéltük.
Most tényleg ekkorát vétettem, hogy 4 héttel később kértem időpontot, borravalót is mindig adtam.
2022. jún. 14. 13:18
1/5 anonim válasza:
Biztosan van olyan, aki megsértődik :)
De aki normálisan, az tudja, hogy nem tehet senki sem róla, hogy megbetegszik. Ha meg betegen mész oda, akkor az a baj.
2/5 anonim válasza:
Ez emberfüggő. Én nem sértődnék meg, az biztos. Csak akkor, ha aznap mondja le
3/5 anonim válasza:
Nem vagyok kozmetikus, de szerintem normális ember nem sértődik meg ilyenért...Annak jobban örülne, ha elmennének hozzá a vendégek még betegen is, aztán ragasztanák rá a bacikat?
4/5 anonim válasza:
Szerintem jobban szeretik, ha felhívod őket....
Elfoglalt is lehet.
5/5 A kérdező kommentje:
Mindenki messengeren kér időpontot nála.
2022. jún. 14. 17:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!