Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ha valaki teljesen érzéketlenn...

Ha valaki teljesen érzéketlenné vált, mi lehet a következménye?

Figyelt kérdés

Hallgattam olyan zenét, amit 15 éve és eszembe jutottak az akkori dolgok. Teljesen más voltam vagy csak megjátszottam, nem tudom. Erzelmi fejletlenségem az van, mert bem kérek bocsánatot, nem mondom,hogy szeretlek, stb.

Azóta együtt voltam egy zűrös emberrel,aki 10 évig nem kopott le rólam. Undorodtam már régóta tőle és szexelni se akartam vele szinte az elejétől, mert csak pénztelenséget es bajt okozott. Végén csokolózni se akartam, mert piaszaga volt ,aztán b.xott fogst mosni és undorodok az ilyentől.

Előtte se érdekelt különösen a szex, de most semennyire se.

Bele fogok ebbe az érzéketlenségbe betegedni?

2022. jún. 13. 14:59
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Edzeni is járok már. Futni is voltam.

Igazából nem tudom, van-e értelme. Volt egyszer valaki, csak túl idős volt hozzám, 15 év korkülönbség. Kissé öreges volt , de kedves ember amúgy. Ránézésre se az esetem sajnos.

2022. jún. 13. 16:04
 12/13 A kérdező kommentje:
Nem biztos ,hogy ennyi idő ilyen élet után már el tudnék mást viselni, főleg ha a dolgaimon kellene változtatni miatta.
2022. jún. 13. 16:07
 13/13 anonim ***** válasza:

Sajnos az ilyesmi neha az ember eletebe valtozasokat hoz

Ezt hivjak az egymasert hozott aldozatoknak :)

2022. jún. 13. 16:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!