Ahhoz hogy a gyakorikerdesek.hu felhasználói kedveljenek és nagyon jó felhasználó legyek és mások örüljenek amikor meglátják a felhasználónevemet milyen tulajdonságaim legyenek és hogyan viselkedjek?
Az egyetemeket megnéztem mert már faktosok vagyunk jön érettségi kell egyetemet választani pszichológia az a BTK ami azt jelenti hogy ezekből a tárgyakból kell érettségizned emeltszinten hogy pszichológiára menj a btk tárgyak = biosz töri kémia és ezekből azért kell emeltszint mert biosz töri kémia kellenek a jó pszichológusnak mert kémia kell a gyógyszerek miatt biosz kell az agy felépítése miatt töri kell a betegségek történelme miatt meg jó ha az ember jártas a töriben nagyon sok érdekes dolog történt a neandervölgy korszak óta. A törit szeretem kémiát is bioszból dicséretes ötös lettem töriből és kémiából ötös de kémiából majdnem dicséretes ötös lettem ezekből fogok emeltszintű érettségit tenni hogy pszichológia szakra menjek és én legyek a legjobb pszichológus.
Meglett a kettes nyelvtanból nem jószívűségből kettes hanem mert ügyes vagyok és nem buktam semmiből nyelvtanból sem buktam bioszból dicséretes ötös lettem.
Mi a retkesfarok bajod van neked amugy?
Te tenyleg egy igazi retard vagy, nem csak megjatszod, ugye?!😬
Amúgy szerintem troll. Volt egy kérdés (bárcsak megtalálnám) ahová teljesen normális, hosszan kifejtős, értelmes választ írt. Akkor karakteren kívül volt. Talán elfelejtett fiókot váltani, mielőtt hozzászólt ahhoz a kérdéshez, nem tudom.
Márti, emlékszel? Meg is jegyeztem annál a kérdésnél hogy most megleptél. Ott vált számomra egyértelművé hogy troll vagy. (És amúgy mindezektől függetlenül abban is biztos vagyok, hogy pasi vagy. Olyan pasis a stílusod.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!