Sajnálnád Schobert Norbit ha elhunyna ?
Figyelt kérdés
2022. jún. 10. 18:36
1/10 anonim válasza:
Tökre nem érdekelne. Nem azért mert utálom vagy valami, egyszerűen csak nem érdekelne.
2/10 anonim válasza:
Hasonlóan vagyok vele, mint az első válaszoló. Nem az ismerősöm, nem a barátom csak egy ismert "trash" kategóriás celeb.
3/10 anonim válasza:
Számomra semmit nem jelent, akik szeretik, azoknak biztosan hiányozna, nekem csak egy bunkó celeb.
4/10 anonim válasza:
Csak annyira mint egy random idegent. Az én szememben semmi csodálatra méltó dolgot nem tett amivel tiszteletet érdemelne.
6/10 anonim válasza:
Ja, pont annyira, mint a Berkit.
7/10 anonim válasza:
Egy olyan embert nem tudok sajnálni aki egész életében caak rombolja mások lelkét, ahelyett hogy építené.
Elhiszem hogy őt is bántották mikor kövér volt, de pont azért kéne több esze legyen, és nem visszaadni másoknak azt a bántást. Pont az ilyenek miatt ilyen szar hely a világ. Szóval abszolút nem sajnálnám. Nem egy kedves, jólelkű ember, akiért kár lenne. Csak egy primitív bunkó, van az ilyenekből jó sok.
9/10 anonim válasza:
Szerintem egy önző, gyerekes ember, aki szereti az észt osztani. Nem hiányozna.
10/10 anonim válasza:
Ugyan az a kategória mint Berki, emberek át veréséből él.
NEM!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!