Girlll3 kérdése:
Mit gondoltok pasik a vörös hajú nőkről? Mennyire jön be ez a szín?
Figyelt kérdés
2022. jún. 7. 18:59
1/16 anonim válasza:
Van egy mondás: ahol rozsdás a tető, ott nedves a pince. Ez alapján eldönthető, mit gondolnak a férfiak a vörös nőkről :)
2/16 anonim válasza:
A festett vörös nem jön be, csak a természetes
3/16 anonim válasza:
A természetes vörös szexi.
A festett sablonos. Talán csak a festett szőke rosszabb nála.
4/16 anonim válasza:
Számomra a tökéletes nő vörös, de annyira kevés igazi vörös van, hogy statisztikailag elég pici az esély rá, hogy valaha összetudok jönni egy olyan vörössel aki tetszik is.
(Hiszen a hajszín nem minden)
5/16 anonim válasza:
Én szőke hajú férfi vagyok, tetszettek a természetes vörös nők.
De rá kellett jönnöm, hogy ha a fiamnak vörös haja lenne akkor sokan basztatnák!
Tudom béna kifogás.
Ettől függetlenül szépek, dögösek!
6/16 anonim válasza:
31 évesen még mindig szingli vagy?
8/16 anonim válasza:
Minden vörös embernek van egy sajátos szaga. Ne szépítsük, büdös. Ki jobban, ki kevésbé, de még minden vörös hajú emberen éreztem ezt.
9/16 anonim válasza:
Csukd be a szádat és megszűnik a gond!
10/16 anonim válasza:
A természetes szép, a festett mindig olyan mű.
Nekem pl tetszik a természetes vörösöknél a szeplő is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!